Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un BĂRBAT s-a speriat teribil în timpul unui zbor după ce a auzit un ZGOMOT. Ce a văzut când s-a uitat pe geam

Publicat:

Barbatul povesteste ca a auzit un sunet ciudat, de lovitura, venind de la fereastra. Ulterior, cand s-a uitat pe geam, si-a dat seama ca un surub al avionului se desprinsese ca apoi sa se loveasca de geam si sa ramana blocat acolo.

Pe chipul tanarului se vede frica, find speriat de faptul ca geamul s-ar putea crapa in totalitate. Imaginile au ajuns ulterior virale pe internet.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Gestul unui pompier in timpul lui liber. Ce a facut Marian cand a auzit un zgomot alarmant in fața casei sale

18:00, 26.04.2024 - Un pompier a facut un gest impresionnt in timpul sau liber, cand a auzit un zgomot in fața casei sale. Colegii de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta au spus povestea lui Marian, cae e salvator de 18 ani.

Accident teribil la Piața Victoriei: Pasajul blocat dupa ce o persoana a cazut de pe strada

14:45, 23.04.2024 - Un incident dramatic a avut loc astazi, la Piața Victoriei din București, in urma caruia pasajul subteran a fost blocat. Potrivit primelor informații, o persoana a cazut de pe strada in pasaj.

Accident mortal teribil. Un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini

23:46, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea,…

Accident mortal teribil la Sighișoara: o tanara de doar 22 de ani a decedat, iar un baiat de 21 de ani e grav ranit

09:30, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara, informeaza Mediafax. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Un consilier PNL a uitat sa inchida camera in timpul unei ședințe pe Zoom și a fost vazut de toata lumea, live, pe WC

12:45, 29.03.2024 - Adrian Codreanu, consilier local al Primariei Brasov din partea PNL, a participat la o ședința online pe platforma Zoom și a avut nevoie la toaleta. A uitat insa sa-și inchida camera și a putut fi urmarit de colegii sai, dar și de cetațenii care urmareau live pagina oficiala de Facebook a primariei,…

Accident teribil in Germania. Ciocnire in lant, cu implicarea a 40 de masini

10:15, 25.03.2024 - Doua persoane au murit si 27 au fost ranite, duminica, intr-o ciocnire in lant in care au fost implicate aproximativ 40 de automobile pe o autostrada in apropierea orasului german Wurzburg, situat in landul Bavaria (sud-est), transmite DPA, potrivit Agerpres. O femeie in varsta de 52 de ani si un copil…

Un polițist aflat in timpul liber s-a urcat baut la volan și a provocat un accident rutier in Turnu Magurele

16:11, 07.03.2024 - Eveniment Un polițist aflat in timpul liber s-a urcat baut la volan și a provocat un accident rutier in Turnu Magurele martie 7, 2024 16:06 Astazi dimineața, Poliția Municipiului Turnu Magurele a fost sesizata prin apel la numarul unic de urgența 112 despre producerea unui accident de circulație,…

Marius Manole, accident in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a ajuns de urgența la spital: "M-au cusut..." / FOTO

11:30, 04.02.2024 - Seara trecuta, Marius Manole a ajuns de urgența la spital, dupa ce a suferit un accident chiar in timpul spectacolului, pe scena. Actorul a avut nevoie de ingrijiri medicale. Ce a transmis acesta la scrut timp dupa incident.


Ce parere ai despre aceasta stire?