Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat care avea simptomele unui infarct a murit după ce medicul l-a trimis la un alt spital

Publicat:

Acuzatii grave la adresa unui medic de la Spitalul din Corabia. Rudele unui barbat care a murit in ambulanta, la doar 200 de metri de unitatea medicala, sustin ca doctorul l-a trimis la Slatina, desi avea simptomele unui infarct si nu era stabil.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(FOTO) Botosani: Accident intre un autoturism si o caruta; un barbat a murit si un altul a fost ranit

08:40, 29.04.2024 - Un barbat a murit si un altul a fost ranit in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni pe un drum judetean care leaga orasul Flamanzi de comuna Prajeni, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani. Potrivit acestora, in accident au fost…

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

Șoferul a murit: avea 74 de ani și a intrat cu mașina in TIR

16:20, 11.04.2024 - In aceasta dupa-amiaza, la Lipova a avut loc un accident de circulație. Șoferul unui autoturism, un barbat de 74 de ani din Barzava a intrat cu mașina direct intr-un TIR. In urma impactului, șoferul a murit. „La data de 11 aprilie a.c., in jurul orei 14:30, un barbat de 74 de ani, din Barzava, in […]…

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.

Barbat de 35 ani, dat disparut cu trei zile in urma, gasit mort intr-o camera de hotel

16:45, 15.03.2024 - Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

Scene șocante! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un copac taiat de un coleg de munca

19:10, 11.03.2024 - Scene șocante! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un copac taiat de un coleg de muncaUn barbat de 44 de ani a murit, luni, dupa ce a fost lovit de un copac taiat cu drujba de un coleg de munca. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și…

Un barbat a murit dupa ce a fost mușcat de un monstru Gila, pe care il ținea ca animal de companie

18:35, 20.02.2024 - Autoritațile din Colorado au confirmat moartea unui localnic in varsta de 34 de ani, la patru zile dupa ce a fost mușcat de unul dintre cei doi monștri Gila pe care ii ținea ca animale de companie, potrivit BBC News.

A murit presedintele Consiliului Judetean Vrancea. Avea doar 46 de ani

11:15, 17.02.2024 - Catalin Toma, presedintele Consiliului Judetean Vrancea si al PNL Vrancea, a murit la un spital din București, din cauza complicatiilor in urma unei raceli. Catalin Toma s-a imbolnavit in timpul unei vizite in Franta. La intoarcere, starea sa s-a agravat  si a fost dus de urgenta la Spitalul ”Marius…


Ce parere ai despre aceasta stire?