Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a salvat un bătrân dintr-o casă în flăcări, înainte să explodeze (VIDEO)

Publicat:

Un barbat din America a devenit erou peste noapte dupa ce a salvat un batran dintr-o casa cuprinsa de flacari, cu puțin timp inainte ca imobilul sa explodeze. Totul s-a intamplat in Fresno, California, iar salvarea dramatica a fost filmata de o trecatoare.

In imagini se vede cladirea care arde, in timp ce o femeie implora ajutorul trecatorilor pentru a-si salva tatal, aflat inca in casa.

Cateva clipe mai tarziu, un barbat iese din cladirea in flacari cu batranul in brate. Identitatea sa nu este cunoscuta, dar presa s-a grabit sa il numeasca erou.

Barbat salvat miraculos…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America intr-o cutie de carton

22:36, 29.04.2024 - O pisica din Utah a trecut printr-o aventura uimitoare. Galena a disparut timp de 6 zile, dupa care a fost gasita in California, fiind trimisa din greșeala intr-un colet al companiei Amazon.

Accident teribil, in Timiș. O mașina a ars complet. Patru persoane au fost ranite VIDEO

07:10, 20.04.2024 - Accidentul a avut loc pe un drum județean din Timiș. Doua autoturisme in care se aflau patru persoane s-au ciocnit pe un pod, iar, in urma impactul, unul dintre ele a fost cuprins de flacari.La fața locului a fost trimis de urgența un echipaj de pompieri, care au reușit in cele din urma sa stinga flacari.…

FOTO! Un barbat din Traian, cazut intr-o fantana, a fost salvat de pompierii bacauani

10:41, 10.04.2024 - Garda de Intervenție a Detașamentului de Pompieri Bacau a fost solicitata, ieri (09 aprilie), sa intervina in comuna Traian, sat Zapodia, pentru salvarea unei persoane dintr-o fantana de aproximativ 10 m adancime. La locul indicat s-a deplasat de urgența o autospeciala de stingere, o descarcerare, incadrate…

Barbat salvat in ultima clipa de pompieri, dintr-un apartament cuprins de flacari. A fost resuscitat și readus la viața VIDEO

08:56, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost salvat in ultima clipa, in seara zilei de joi, 14 martie 2024, de pompierii gorjeni dintr-un apartament cuprins de un incendiu.

Un barbat care amenința ca se arunca de pe un bloc din Bacau, salvat de polițiști și jandarmi

13:35, 13.03.2024 - Un barbat care amenința ca se arunca de pe un bloc din municipiul Bacau a fost oprit de echipaje de polițiști și jandarmi alertați prin serviciul 112. Marți, 12 martie 2024, in jurul orei 19.30, politistii Secției 1 Poliție Bacau au fost sesizati prin 112, de o femeie de 49 de ani din municipiu, despre…

Cel mai inalt barbat din lume și cea mai scunda femeie din lume s-au intalnit ca sa ia masa. Diferența dintre cei doi este de 1,80 m

15:45, 20.02.2024 - Cel mai inalt om din lume s-a intalnit luni, in California, cu cea mai scunda persoana din lume și au luat micul dejun impreuna, la 6 ani dupa ce s-au vazut prima data la o ședința foto, in Egipt.

Incendiu devastator in Bihor. Un barbat a fost gasit mort printre flacari. Casa lui a luat foc

22:45, 12.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luni seara, intr-o localitate din Bihor. Un barbat a fost gasitn mort printre flacari, dupa ce pompierii au ajuns la fața locului. Trupul sau carbonizat se afla in interiorul casei in momentul in care a fost gasit. Acesta nu a putut sa se mai salveze din calea tragediei.

Banc: „Un barbat a salvat fiecare banut castigat in timpul vietii”. Continuarea te va surprinde

09:35, 11.02.2024 - Daca vrei sa incepi ziua cu zambetul pe buze, atunci este momentul sa citește cateva bancuri ce te vor amuza copios. Am pregatit pentru tine cele mai tare glume și care iți vor aduce buna dispoziție.


Ce parere ai despre aceasta stire?