Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un artist celebru trece prin momente grele: ”Fiica mea a murit!” Tânăra avea doar 22 de ani

Publicat:

Un artist renumit, in varsta de 49 de ani, trece prin momente dificile, dupa ce fiica lui de doar 22 de ani s-a stins din viața. Anunțul a fost facut prin intermediul unei postari pe contul personal de socializare. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea diplomației: a murit primul ministru al Apararii dupa evenimentele din decembrie 1989

12:35, 11.04.2024 - Doliu in lumea diolomației: a murit primul ministru al apararii dupa evenimentele din decembrie 1989Diplomatul Gheorghe Tinca a incetat din viața la varsta de 82 de ani. El a fost primul ministru al Apararii, dupa 1989. Anunțul privind decesul a fost facut de jurnalistul Radu Tudor.

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!

EXCLUSIV. Momente cumplite pentru Oana Roman și fiica ei! Azi noapte a ajuns salvarea acasa pentru Isa

10:40, 28.02.2024 - Sunt clipe extrem de grele pentru Oana Roman și pentru fiica ei, Isabela, dupa ce cele doua au inmormantat-o pe mama, respectiv pe bunica. Potrivit surselor Spynews.ro, am aflat ca Oana Roman nu e deloc bine psihic și sufera extrem de tare dupa pierderea suferita. Nici fiica ei, Isabela nu trece prin…

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

08:00, 23.02.2024 - Mioara Roman suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov. Mioara Roman s-a stins din viața, la caminul de batrani, de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. La varsta de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a pierdut lupta cu un stop cardiac, dupa o viața…

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.

Momente grele pentru Natalia Mateuț. Un suflet apropiat al coprezentatoarei de la Xtra Night Show a murit astazi / FOTO

18:05, 05.02.2024 - Natalia Mateuț nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce astazi un suflet apropiat ei a murit. Vedeta spune ca era atașata de el și avea mare grija de fiecare data, așa cum s-a intamplat și in ultimii trei ani.

Portretul ”Aureliei”, fiica cea mai mica a pictorului Sava Hentia, imortalizata de artist, exponatul lunii februarie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebes

12:05, 01.02.2024 - Portretul ”Aureliei”, fiica cea mai mica a pictorului Sava Hentia, imortalizata de artist, exponatul lunii februarie la Muzeul Municipal „Ioan Raica” Sebes Portretul ”Aureliei”, fiica cea mai mica a pictorului Sava Hentia, imortalizata de artist, exponatul lunii februarie la Muzeul Municipal „Ioan Raica”…


Ce parere ai despre aceasta stire?