Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ: Un copil de 4 ani a căzut de la etaj

Publicat:

In urma cu puțin timp, un copil a cazut de la etajul unui bloc de pe strada din . La fața locului s-a deplasat de urgența un echipaj SMURD. Vom reveni cu detalii. The post ULTIMA ORA: Un copil de 4 ani a cazut de la etaj appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Un copil de 3 ani a murit dupa ce o poarta a cazut peste el

21:41, 09.04.2024 - Un copil in varsta de trei ani din comuna Maruntei a murit marti, dupa ce o poarta de acces din gospodaria familiei ar fi cazut peste acesta, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Olt, Cosmin Lupu.

Un copil de 6 ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta metalica de pe un teren de fotbal a cazut peste el

15:41, 07.04.2024 - Incident grav intr-o localitate din Bihor. Un copil de șase ani a ajuns in coma la spital, dupa ce o poarta de metal a cazut peste el. Totul s-a intamplat in timp ce baiatul era la joaca cu un prieten pe un teren de fotbal.

EXCLUSIV VIDEO: O tanara insarcinata s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebra s-a impiedicat și a cazut

15:30, 04.04.2024 - Incident mai puțin obișnuit astazi in jurul orei 13.30 la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: O tanara insarcinata s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebra s-a impiedicat și a cazut first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa

14:25, 01.04.2024 - In urma acestui incident, a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. The post TRAGEDIE Un copil de doi ani decedat dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa first appeared on Informatia Zilei .

Handbal masculin old-boys. Si a fost ediția internaționala a Golden Boys Merasport Cup 2024 – galerie foto

11:15, 19.03.2024 - Turneul de handbal masculin old-boys s-a desfasurat in sala de sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri” din Baia Mare. Organizatorii au dorit sa și ajute in acest an. “Impreuna pentru Marcu Andrei” a fost palierul social al acestei competiții in care sumele stranse au fost donate unui baietel aflat…

Scene impresionante in Baia Mare: Un grup de tineri ajuta un batran cazut pe strada

10:55, 07.03.2024 - O zi aparent obișnuita in orașul Baia Mare s-a transformat brusc intr-un moment de incercare, dar și de solidaritate exemplara, atunci cand mai mulți tineri au intervenit in ajutorul unui batran aflat in dificultate. Incidentul a avut loc in zona Vivo Mall, in timp ce batranul incerca sa traverseze…

Un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara, de urgenta la fata locului

17:10, 26.02.2024 - Din pacate, conform autoritaților, astazi a avut loc un accident, in urma caruia un copil de 7 ani a cazut de pe telescaunul din Straja. Conform informațiilor, reprezentantii Salvamont si ISU Hunedoara au ajuns de urgenta la fata locului, preluand minorul.


Ce parere ai despre aceasta stire?