Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TVR face precizări despre Emma Zeicescu, prezentatoarea cu dosar la DIICOT: 'Pe tronsonul său difuzăm altă emisiune'

Publicat:

Ce va face TVR dupa ce , realizatoarea emisiunii de la TVR 1, a fost pusa sub invinuire pentru deținere și consum de droguri? Ce se intampla cu tronsonul ei de emisiune?

Paginademedia.ro a intrebat TVR despre situația la postul public la aproape trei saptamani dupa ce jurnalista a fost pusa sub invinuire, dupa ce ea și , jurnalist la Realitatea TV au fost prinși, in vara, cu doua țigari cu cannabis.

Tot acum trei saptamani, a intrat in concediu medical precizand ca va reveni intr-o saptamana. Au trecut trei…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție. Primarul din Iași: „Era de fapt de asteptat, dar nu in momentul in care s-au anuntat candidaturile”.

09:00, 20.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuza faptul ca trimiterea sa in judecata are loc chiar in momentul depunerii candidaturilor.

OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A DIICOT Percheziții in toata țara intr-un dosar cu prejudiciu de 13 milioane de euro

11:15, 26.03.2024 - Peste 50 de mandate de aducere au fost emise pentru suspecți, inclusiv patru funcționari publici cu statut special The post OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A DIICOT Percheziții in toata țara intr-un dosar cu prejudiciu de 13 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

Iulia Vantur, dezamagita de Teo Trandafir, care i-a criticat relația cu Salman Khan: „Era o persoana care imi placea foarte mult, o admiram”

14:35, 18.03.2024 - Iulia Vantur a facut primele declarații dupa ce saptamana trecuta a avut un schimb de replici cu Teo Trandafir, in direct la TV, din cauza lui Salman Khan. „Nu a parut ca aveți o chimie, pareai ca faci parte din stafful lui”, i-a spus prezentatoarea vedetei, care e deranjata ca viața ei personala a…

Perchezitii ale procurorilor DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri! Incredibil cine a fost adus la audieri (GALERIE FOTO)

11:25, 02.03.2024 - La data de 01.03.2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ndash; Biroul Teritorial Dambovita au dispus retinerea a 4 inculpati, cercetati pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata. Potrivit DIICOT, din cercetarile…

Primul anunț al DIICOT: S-a deschis dosar penal dupa atacul cibernetic de la Camera Deputaților

18:30, 30.01.2024 - DIICOT anunța ca a deschis un dosar penal ca urmarii unei plangeri depuse de reprezentanții Camerei Deputaților. Instituția s-a confruntat cu un atac cibernetic. Deocamdata nu exista suspecți.„La data de 30.01.2023 reprezentanți ai Camerei Deputaților au sesizat Direcția de Investigare a Infracțiunilor…

DIICOT a deschis dosar penal in cazul atacului cibernetic de la Camera Deputaților. Ce spune ministrul Digitalizarii despre breșa de securitate

18:25, 30.01.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan-Gruia Ivan, a declarat ca este in desfasurare o ancheta tehnica privind bresa de securitate la site-ul Camerei Deputatilor. DIICOT a anunțat deschiderea unuio dosar penal in rem.


Ce parere ai despre aceasta stire?