Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Transnistria spune că o dronă a lovit o stație radar a uneia dintre bazele sale militare

Publicat:
Transnistria spune că o dronă a lovit o stație radar a uneia dintre bazele sale militare

Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din , a anuntat vineri ca o drona exploziva a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca victime si nici pagube semnificative, la trei saptamani dupa un incident similar, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O baza militara din Transnistria a fost lovita de o drona

19:15, 06.04.2024 - Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri ca o drona exploziva a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca victime si nici pagube semnificative, la trei saptamani dupa un incident similar, transmite AFP. „Astazi, la ora 14:35,…

Rusia vrea ancheta și califica drept „o noua provocare” incidentul cu drona de la baza militara din Transnistria

16:45, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept „o noua provocare” incidentul cu drona care a lovit vineri o stație radar a unei baze militare din Transnistria, regiunea separatista prorusa din Republica Moldova.

Rusia califica drept provocare atacul cu drona de la o baza militara din Transnistria

15:15, 06.04.2024 - Rusia a calificat sambata drept o provocare atacul cu drona comis vineri asupra unei baze militare din Transnistria, regiune separatista prorusa din Republica Moldova, si a cerut o ancheta, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Baza militara din Transnistria lovita de drona. “Nu sunt victime”

12:05, 06.04.2024 - Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din Republica Moldova, a fost din nou in centrul atenției vineri, cand s-a raportat ca o drona exploziva a lovit o stație radar a uneia dintre bazele sale militare. Incidentul survine la doar trei saptamani dupa un eveniment similar, fara a provoca victime…

Transnistria reclama un nou atac

20:45, 05.04.2024 - Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri ca o drona exploziva a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca victime si nici pagube semnificative, la trei saptamani dupa un incident similar. „Astazi, la ora 14:35, o drona kamikaze…

FOTO-VIDEO – O baza militara din Transnistria a fost lovita de o drona

19:00, 05.04.2024 - Transnistria, regiunea separatista pro-rusa din Republica Moldova, a anuntat vineri ca o drona exploziva a lovit o statie radar a uneia dintre bazele sale militare, fara a provoca victime si nici pagube semnificative, la trei saptamani dupa un incident similar, transmite AFP, informeaza Agerpres.

O drona kamikaze ar fi lovit o unitate militara din Transnistria, susține presa de la Tiraspol

18:55, 05.04.2024 - Potrivit jurnaliștilor din regiunea separatista Transnistria, o drona kamikaze a atacat in jurul orei 14:00 o unitate militara a așa-zisului Minister al Apararii din regiunea Ribnița, incidentul fiind inregistrat in apropiere de frontiera cu Ucraina.

Institutul pentru Studiul Razboiului: „Moscova pune bazele unei posibile operațiuni militare in Moldova“

07:05, 17.02.2024 - Institutul pentru Studiul Razboiului susține ca Rusia folosește o retorica fața de Moldova foarte asemanatoare cu cea manifestata fața de Ucraina inainte de invazie. Declarațiile unor oficiali ruși fac referire nevoalata la un posibil „scenariu militar” pentru apararea rușilor din Transnistria.


Ce parere ai despre aceasta stire?