Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timp de 31 de ani şi-au aniversat căsătoria în acelaşi local. Ce minune s-a întâmplat după ce soţul a murit

Publicat:

Caz emotionant in SUA. Dupa moartea soțului, femeia a decis sa nu renunțe la obiceiul de a-si aniversa casnicia și la data respectiva și-a invitat familia in același local, , scrie ziaruldeiasi.ro. Surpriza ei a fost una de proporții atunci cand, in loc de nota de plata, a primit un bilet de mulțumire.

Fiica ii povestise chelnerului despre obiceiul parintilor sai, așa ca personalul și conducerea restaurantului au hotarat ca fidelitatea merita rasplatita. Cand tanara și mama ei au cerut nota de plata, au primit un bilețel in care erau anunțate ca cina este din partea casei.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Greșeala care l-a costat pe un roman 30.000 de lei. Ce a taiat din fața casei, acum e bun de plata

08:41, 25.03.2024 - Anul trecut, in noiembrie, autoritațile din Sibiu luau decizia de a amenda un barbat, dupa ce acesta taia un tei din fața casei sale, dar situat pe domeniul public. Atunci amenda a fost de 20.000 de lei, dar acum se pare ca greșeala l-a costat pe roman 30.000 de lei.

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Doliu uriaș in PSD: o cunoscuta politiciana a murit subit, in somn, la varsta de 40 de ani

07:16, 05.03.2024 - Caz șocant de moarte subita: o femeie de 40 de ani, membru PSD, a murit in somn langa iubitul ei dupa ce au fost la o petrecere intr-un restaurant din Targu-Jiu cu o seara inainte. Decesul ei vine la scurt timp dupa ce aceasta și-a facut analizele medicale pentru pregatirea unei sarcini. O tragedie…

Andreea Balan a ramas blocata in afara casei: ‘E trecut de miezul nopții’. Ce s-a intamplat cu vedeta

00:05, 29.02.2024 - Dupa o zi lunga de filmari pentru noul sezon „Te cunoscut de undeva!”, vedeta aștepta cu nerabdare momentul in care se putea relaxa acasa, insa a avut parte de o pațanie pe cinste! Andreea Balan a ramas blocata in afara casei. Metoda inedita la care a apelat pentru a putea intra in locuința. Cum a […]…

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.

Doliu in lumea sportului. Kelvin Kiptum, recordmen mondial, a murit la 24 de ani. Ce s-a intamplat cu sportivul

09:51, 12.02.2024 - Conform informațiilor de ultima ora, este doliu in lumea sportului. Deținatorul recordului mondial la maraton masculin, kenyanul Kelvin Kiptum, in varsta de 24 de ani, a fost ucis alaturi de antrenorul sau, Gervais Hakizimana din Rwanda.


Ce parere ai despre aceasta stire?