Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Teodora Leahu, despre celebritate și modeling

Publicat:

In urma cu doi și jumatate, tanara pașea pentru prima data in lumea modelingului iar de atunci, viața sa s-a schimbat complet. Aici a invațat primele lecții despre increderea in sine, profesionalism și cum trebuie sa duci o viața sanatoasa, elemente care s-au reflectat in reușitele modelului. Tentația este extrem de mare pentru tinerele care iși doresc sa intre in lumea modelingului, insa puține reușesc sa o și faca. De ce? Pentru ca e nevoie de multa munca, profesionalism, determinare și nu in ultimul rand, disciplina pentru a reuși. Primul pas, facut la 15 ani Teodora a cochetat…

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amna, dezvaluiri neașteptate la 5 ani de la divorț. „E greu sa fii singur. Incerc sa le spun oamenilor”

14:25, 20.04.2024 - Amna și sotul ei au divortat in 2019, dupa 9 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat. Artista a dezvaluit recent cum este viata ei la cinci ani de la divort și ce a ajutat-o sa mearga mai departe. Vedeta a facut recent dezvaluiri tulburatoare despre viața de mama singura. Desparțirea de Cristi…

Cristoiu: Gușa aduce in campania electorala discursul suveranist, dar daca oamenii lui Simion se comporta contradictoriu, atunci liderul AUR se poate duce la culcare!

07:20, 07.04.2024 - Totodata, Ion Cristoiu a aratat cum cursa electorata pentru primaria Bucureștiului va deveni un adevarat spectacol și o lupta politica reala odata cu intrarea lui Cozmin Gușa in „batalie”. Redam in continuare comentariul integral al jurnalistului Ion Cristoiu.„Ajungem acum la campania electorala. Astazi,…

STIL DE VIAȚA. Adela Alexa, nutritionist, dietetician: Menta – o planta benefica digestiei

11:55, 03.04.2024 - Exista mai multe varietați de menta – cele mai uzuale fiind menta piparata și menta dulce. Menta piparata este un hibrid al mentei de apa cu menta dulce și are virtuți medicinale similare. Datorita concentrației mai mari de mentol, menta piparata are cele mai bune calitați terapeutice.

O saptamana grea pentru Donald Trump. Fostul președinte este la un pas de a fi executat silit pentru o amenda de jumatate de miliard de dolari

09:15, 25.03.2024 - Viața lui Donald Trump a fost zguduita de falimente, scandaluri personale, destituiri, caștiguri și pierderi ale alegerilor, insa nimic nu se compara cu criza personala și financiara cu care se confrunta fostul și, posibil, viitorul președinte in aceasta saptamana.

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

Doliu in lumea presei din Romania! Un jurnalist s-a stins din viața / FOTO

10:45, 28.02.2024 - Lumea presei din Romania este in doliu! Un jurnalist s-a stins din viața. El avea o cariera de invidiat, cu o experiența de peste 30 de ani in televiziune. A lucrat, de asemenea, la cateva redacții cunoscute in țara.

Doliu in lumea literaturii! Un celebru critic literar s-a stins din viața la varsta de 76 de ani / FOTO

12:35, 26.02.2024 - Lumea literaturii este in doliu! La varsta de 76 de ani s-a stins din viața un celebru critic literar. Este vorba despre Alex Ștefanescu. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de scriitorul Daniel Cristea-Enache prin intermediul paginii de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?