Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TE CUNOSC DE UNDEVA: Oana Sârbu a ridicat juriul în picioare

Publicat:

TE CUNOSC DE UNDEVA: Juratii s-au ridicat in picioare, spectatorii au ramas muti de uimire si suntem convinsi ca si voi, cei din fata televizoarelor, aveti aceeasi parere! Marina Voica a fost senzationala in aceasta seara.

Transformarea Oanei Sirbu a uimit pe toata lumea, iar Andrei Aradits, Andreea Balan, Ozana Barabancea si Aurelian Temisan au cazut de acord asupra unui lucru: "E cea mai buna Marina Voica pe care am vazut-o la Te cunosc de undeva".

TE CUNOSC DE UNDEVA:  Super hitul "" parca are un impact si mai mare atunci cand este cantat in familie! si…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Emi și Cuza, despre momentul din aceasta seara: „Din piesa asta...”. In cine s-au transformat cei doi concurenți / VIDEO

20:45, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, Cuza și Emi au vorbit despre momentul lor. Iata in cine s-au transformat cei doi concurenți ai emisiunii!

Te cunosc de undeva! 23 martie 2024. Andreea Balan și Alina Pușcaș, ținute fara cusur in cea de-a șasea gala. Ce rochii au purtat

20:05, 23.03.2024 - Andreea Balan și Alina Pușcaș s-au pregatit, din nou, pana in cele mai mici detalii de o seara de show incendiar. Vedetele au atras toate privirile in ținutele demne de cea de-a șasea gala.

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Eliza Natanticu și Zaurg, interpretare spectaculoasa in coreeana. S-au transformat in PSY și SUGA: ”Nu credeam ca va iese” / VIDEO

00:50, 10.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug și-au depașit limitele in aceasta seara datorita interpretarii lor. Cei doi au cantat in limba coreeana, interpretandu-i pe PSY și SUGA, iar coregrafia a fost și mai complicata. Jurații i-au laudat pentru numarul lor, deși se așteptau sa nu-l duca pana la capat din cauza complexitații.

O filipineza si o spanioloaica, test de folclor romanesc la Te cunosc de undeva: „Din tot platoul, tocmai noua sa ni se intample asta!”

11:56, 01.03.2024 - Cea de-a treia gala Te cunosc de undeva!, difuzata maine seara, de la 20.00, la Antena 1, le aduce telespectatorilor o noua serie de transformari spectaculoase si momente artistice de exceptie, dar si multe faze amuzante, ale caror protagonisti sunt cele 8 echipe de vedete concurente.

Jo si Liviu aduc Bollywood-ul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

11:56, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibi

Jo si Liviu Teodorescu aduc Bollywoodul pe scena Te cunosc de undeva! Crina Mardare: „Liviu canta mai bine decat originalul!”

10:21, 23.02.2024 - Dupa ce saptamana trecuta, in cadrul premierei transforming show-ului de la Antena 1, ruleta deopotriva a rasfatat-o pe Jo si l-a chinuit pe Liviu cu o super transformare in Rihanna, de data aceasta a decis sa fie echidistanta si sa le faca viata imposibila amandurora.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Jo și Liviu Teodorescu, moment inedit pe scena emisiunii. S-au transformat in Rihanna și au cantat piesa „We found love”: „Ați fost minunați...” / VIDEO

21:55, 17.02.2024 - In prima ediția a sezonului cu numarul 20 a emisiunii Te cunosc de undeva!, Jo și Liviu Teodorescu au facut un show incendiar. Cei doi s-au transformat in Rihanna și au interpretat piesa „We found love”.


Ce parere ai despre aceasta stire?