Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sucurile naturale pot creşte riscul de boli de inimă

Publicat:

Consumul a trei pahare de suc facut din fructe proaspete, pe zi, dubleaza riscul de aparitie a bolilor de inima, potrivit expertilor, scrie . In plus, acestia au descoperit ca persoane peste 45 de...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Fibrilația atriala crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori

18:45, 04.04.2024 - Fibrilația atriala (cel mai frecvent tip de aritmie cardiaca) crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori, cu consecințe fatale in 30% din cazuri și invaliditate pentru jumatate dintre cei afectați, potrivit mediafax.

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Postul intermitent, ar putea creste riscul de boli de inima

07:00, 20.03.2024 - Postul intermitent, o dieta populara si in Romania, ar putea creste riscul de boli de inima Un nou studiu sugereaza ca o dieta populara printre celebritati precum Jennifer Aniston, Heidi Klum si Jennifer Lopez, cunoscuta ca post intermitent, ar putea fi legata de un risc crescut de deces din cauza bolilor…

Ouale cresc nivelul de colesterol. Mit sau realitate? Ce spun medicii

10:36, 04.03.2024 - Medicii Institutului Clinic Fundeni arata ca exista o concepție greșita care spune despre consumul de oua ca poate crește nivelul de colesterol in sange și poate contribui la riscul de afecțiuni cardiovasculare. Cu toate acestea, cercetarile recente au aratat ca acest mit este in mare parte neintemeiat.…

Peste 1.500 de cazuri de consum fraudulos de gaze naturale și energie electrica, identificate in 2023

11:25, 22.02.2024 - Numarul de cazuri este mai mare cu aproape 40% fața de 2022; Valoarea estimata a prejudiciului se ridica la peste 11,7 milioane de lei; Improvizațiile in scop de frauda pot afecta atat siguranța consumatorilor și a bunurilor acestora, cat și calitatea serviciului de distribuție. Inspecția energetica,…

Consumul de carne roșie, asociat cu risc dublu de diabet zaharat de tip 2

14:00, 27.01.2024 - Consumul excesiv de carne roșie, atat procesata, cat și neprocesata, se asociaza cu riscul ridicat de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, conform unui studiu publicat in The American Journal of Clinical Nutrition . Principalele efecte determinate de consumul de carne roșie:• consumul de carne roșie…


Ce parere ai despre aceasta stire?