Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Comportamentul, mediul de viaţă şi condiţiile socioeconomice influenţează în proporţie de 80% sănătatea unui om

Publicat:

Incidenta in crestere a bolilor cauzate de modul de viata al oamenilor, care este influentat de factori precum izolarea sociala, inegalitatea de venituri, alimentatia sau poluarea, ameninta sa sufoce bugetele de sanatate la nivel global, conformsondajului global of Health, realizat de .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Cum influențeaza alimentele sanatatea creierului

18:20, 24.04.2024 - O dieta sanatoasa si echilibrata este asociata cu o mai buna sanatate a creierului si cu bunastarea mintala, sugereaza un nou studiu citat miercuri de DPA/PA Media. Cercetarea, efectuata de oameni de stiinta din Marea Britanie, aduce noi informatii referitoare la modul in care preferintele alimentare…

Patru obiceiuri din copilarie care iți vor influența negativ viața de adult. Ce riscuri pot sa apara

14:05, 22.04.2024 - Poate ca nu iți placea cand ți se interziceau anumite lucruri in copilarie, insa cercetatorii au descoperit ca parinții, bunicii sau profesorii tai aveau dreptate! Unele obiceiuri din primii ani de viața, aparent inofesive, ajung sa aiba ulterior repercusiuni cruciale! De exemplu, daca in copilarie…

NIVEL GLOBAL S-a observat o creștere al speranței de viața

09:01, 09.04.2024 - Pandemia Covid-19 a dus la pierderea a 7 milioane de vieți in intreaga lume, iar mulți dintre supraviețuitori se confrunta cu consecințe pe termen lung. The post NIVEL GLOBAL S-a observat o creștere al speranței de viața first appeared on Informatia Zilei .

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

Suplimentul zilnic de fibre poate imbunatați funcția creierului la adulții in varsta, potrivit unui studiu recent

15:55, 01.04.2024 - Nutriționiștii au demonstrat, recent, ca sanatatea intestinala și sanatatea creierului pot fi imbunatațite cu ajutorul unor suplmente. Noi cercetari arata un supliment de fibre ar putea fi folosit pentru a imbunatați funcția creierului la adulții in varsta.

Descoperire cu implicații majore: deși aflata la o distanța uriasa, planeta Marte influențeaza viața de pe Pamant

03:45, 16.03.2024 - Marte, chiar daca se afla la distanța, ar putea influența curenții din oceanele Pamantului, conform unui studiu recent publicat in Nature Communications de catre cercetatori care au examinat mostre din adancurile marine. Aceștia au identificat „cicluri climatice de 2,4 milioane de ani” legate de interacțiunile…

Studiu. Șase din zece adolescente iși risca zilnic sanatatea pentru o silueta de vis

17:05, 08.03.2024 - Șase din zece fete de liceu au incercat diete extreme sau periculoase pentru a crește sau a scadea in greutate. Este concluzia unui sondaj World Vision Romania derulat in randul a aproximativ 400 de adolescente, majoritatea din mediul rural.


Ce parere ai despre aceasta stire?