Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Stresat sau trist? Patru moduri de a face față emoțiilor dificile recomandate de specialiști

Publicat:
Stresat sau trist? Patru moduri de a face față emoțiilor dificile recomandate de specialiști

Viața de zi cu zi ne poate pune in situații care trezesc emoții dificile: tristețe la aflarea veștilor proaste, furie in urma unei certuri, anxietate provocata de o situație stresanta. A ști cum sa gestionam aceste emoții este esențial pentru o stare mentala buna.

Din pacate, mulți dintre noi nu am fost invațați cum sa facem asta. Ne reprimam sentimentele, le ignoram sau le mascam cu diverse metode, care nu fac decat sa amane rezolvarea problemei.

Iata patru strategii alternative, recomandate de psihoterapeuții și , pentru a ne ingriji emoțiile și a ne imbunatați…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente dificile pentru Fuego. O persoana draga artistului se confrunta cu probleme de sanatate: „Mi-a dovedit ca viața e un film permanent”

15:51, 28.05.2024 - Momente dificile pentru Fuego, asta dupa ce o persoana draga lui trece printr-o perioada mai complicata din cauza problemelor de sanatate. Artistul ii este alaturi in clipele dificile și spune ca i-a dat inca o data o lecție ca poate sa depașeasca orice obstacol.

Alimentele care iți pot prelungi viața chiar și cu 10 ani

06:11, 26.05.2024 - O echipa internationala formata din specialisti in sanatate publica, cercetatori in domeniul dependentei, specialisti in sanatate cardiovasculara si metabolica si nutritionisti a descoperit ca trecerea de la o dieta occidentala tipica la un regim alimentar mai sanatos ar putea adauga 10 ani de viata…

Pastorul Ionel Tuțac: „Exista in viața situații dificile, care ne determina sa luam decizii ce ne pot schimba intr-un mod frumos viitorul”

09:05, 06.05.2024 - Ionel Tuțac este pastor și liderul Bisericii Baptiste din vestul țarii. De asemenea, este președintele Asociatiei Renasterea Familiei. In ultimii ani, și-a prezentat colecția ce conține peste 1.000 de carți sfinte in diferite localitați din Romania sub egida „Muzeul Bibliei”.

Momente dificile pentru Marina Almașan. Susține ca e umilita și harțuita: “Mi-a dat viața peste cap”

12:50, 29.04.2024 - Marina Almașan a depus plangere pentru harțuire la locul de munca și abuz in serviciu, vizata fiind chiar directorul postului TV, Ruxandra Țuchel. Vineri, 26 aprilie 2024, vedeta a fost audiata in acest ssens. Marina Almașan, in razboi  cu directorul TVR 2 „In primul rand aș vrea sa se ințeleaga bine:…

5 moduri prin care Garanția pentru copii va schimba in bine viața copiilor din Romania

14:21, 27.03.2024 - Planul Național de Acțiune privind Garanția pentru Copii, adoptat de Guvernul Romaniei in octombrie anul trecut și a carui implementare a inceput, are un potențial uriaș de a schimba viețile copiilor din Romania, unde 41,5% dintre ei sunt expuși riscului de saracie și excluziune sociala.

Star Matinal. Cine i-a fost alaturi lui Mihai Albu, dupa ce și-a pierdut mama și fratele. Creatorul de moda a trecut prin momente dificile: „Incerc sa traiesc cu asta...” / VIDEO

14:50, 20.03.2024 - Mihai Albu a trecut prin momente dificile, dupa ce mama lui a murit. Avea o relație speciala cu femeia care i-a dat viața. La cateva luni distanța, și fratele lui s-a stins din viața. Creatorul de moda spune ca inca sufera, dar este convins ca atat mama, cat și fratele, și-au gasit liniștea.

Adaptarea copiilor la situațiile dificile din viața

11:05, 07.03.2024 -  Expunerea la factori negativi precum saracia cronica, manifestari de violența sau absența unei persoane afectuoase, care sa creeze un sentiment de siguranța, poate submina dezvoltarea normala a creierului unui copil.Din pacate, nu traim intr-o lume ideala, astfel ca mulți copii cresc și se dezvolta…

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?