Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SPAŢIUL AERIAN suedez, INVADAT DE AVIOANE DE LUPTĂ ruseşti

Publicat:

Pe blogul sau, ministrul de Externe, , a denuntat "o incalcare" a spatiului aerian suedez, "cea mai importanta de la nominalizarea sa la Ministerul de Externe", in 2006.

a precizat ca incidentul, care a durat aproximativ 30 de secunde, a avut loc miercuri la amiaza in apropiere de (est).

si ministru in exercitiu al Educatiei, , a afirmat, pentru tabloidul Expressen, ca incursiunea rusa este "mai grava decat incalcarile precedente".

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Blinken: SUA si China vor avea primele discutii la nivel inalt despre inteligenta artificiala in saptamanile urmatoare

19:55, 26.04.2024 - In timpul discutiilor ample cu oficialii chinezi de la Beijing, Blinken a spus ca cele doua parti au convenit asupra primului dialog interguvernamental SUA-China privind inteligenta artificiala, pentru a discuta despre riscurile si preocuparile legate de siguranta implicate de tehnologia emergenta.…

Doua grupuri de romani sunt blocate pe Aeroportul International din Dubai

08:10, 18.04.2024 - Doua grupuri de romani au ramas blocate pe Aeroportul International din Dubai, dupa inundatiile de acum doua zile, calificate ca fiind de proportii biblice. Autoritatile din Emiratele Arabe Unite au inceput sa refaca infrastructura, dar activitatea este in continuare partial intrerupta pe aeroport.…

MAE ii avertizeaza pe romani: Evitați calatoriile in Israel, Palestina, Liban si Iran

21:11, 12.04.2024 - Ministerul de Externe reia recomandarea adresata cetatenilor romani de a evita orice calatorie in Israel, Palestina, Liban si Iran, iar romanii aflati in aceste zone sunt indemnati sa manifeste precautie.

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Avertisment MAE catre romani: Nu participați ca observatori la alegerile din Rusia

10:36, 08.03.2024 - Ministerul de Externe a transmis vineri un mesaj in care anunța ca Romania nu recunoaște legitimitatea alegerilor organizate de Rusia in teritoriile ocupate in Ucraina - Donețk, Luhansk, Zaporojia, Herson, Crimeea. Ministerul ii avertizeaza, de asemenea, pe romani sa nu accepte sa participe ca observatori…

Marea Britanie sustine varianta ca Mark Rutte sa fie viitorul secretar general al NATO

15:15, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Trei avioane de lupta rusești, distruse de ucraineni

15:50, 17.02.2024 - Unitațile forțelor aeriene ucrainene au distrus sambata dimineața trei avioane de lupta rusești, doua Su-34 și unul Su-35, pe frontul de est, relateaza Ukinform.net Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Mykola Oleshchuk, a anunțat distrugerea celor trei avioane de lupta rusești pe Telegram, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?