Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sore, dezvăluiri în premieră: „Daniela Condurache face parte din familia mea. E o mătușă de gradul doi”

Publicat:

Sambata, 6 mai, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Sore va canta pentru prima data muzica populara olteneasca, acompaniata de taraful , cand o va imita pe interpreta .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia lui Bruce Willis a facut noi dezvaluiri despre starea de sanatate a actorului: „E dureros, dar macar avem un diagnostic clar”

16:40, 04.05.2024 - Rumer Willis, una dintre fiicele actorului american Bruce Willis, a oferit noi informatii legate de starea de sanatate a tatalui ei, diagnosticat cu dementa in 2023, relateaza sambata contactmusic.com, potrivit Agerpres.

Decizie istorica si premiera juridica in Italia: Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Peninsula

15:31, 24.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo.

Cum a devenit Valeriu Gheorghița medic militar. Celebrul doctor face dezvaluiri rare: „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”

23:20, 17.04.2024 - Este unul dintre cei mai cunoscuți barbați din Romania, figura lui fiind asociata cu pandemia de coronavirus, fiindca a condus campania de vaccinare. Valeriu Gheorghița a facut dezvaluiri rare despre viața sa personala, dar și profesionala. „Familia mea nu avea o situatie financiara fericita”. Valeriu…

Cum a reușit Ecuadorul sa inabușe o revolta a traficanților care amenința sa arunce țara in haos. Dezvaluiri in premiera

21:15, 13.04.2024 - La mai puțin de o luna de la finalizarea unei ample anchete privind complicitatea dintre instituțiile de ordine ale statului și bandele traficanților de droguri, in Ecuador a izbucnit o revolta condusa de liderii grupurilor infracționale din inchisori, amenințand sa arunce in haos aceasta țara.

Femeile puternice din familia lui Hagi. Kira Hagi, imagine superba cu mama, matușa și bunicii sai: “Sunt la a patra generație”

11:55, 27.03.2024 - Femeile puternice din familia lui Hagi apar impreuna intr-o fotografie cu totul speciala. Cu puțin inainte de a implini varsta de 28 de ani, Kira Hagi a publicat in mediul online o imagine superba cu mama, matușa și bunicii sai. Tanara a avut un mesaj induioșator de transmis. Femeile puternice din familia…

Antrenorul din NBA face dezvaluiri cutremuratoare despre mafia pariurilor: „Primeam amenințari pe telefon. Știau unde locuiesc, știau totul despe familia mea”

11:46, 21.03.2024 - J.B. Bickerstaff, antrenorul lui Cleveland Cavaliers, a facut dezvaluiri sumbre despre mafia pariurilor din NBA. Tehnicianul american povestit ce mesaje primea de la cei implicați. Bickerstaff a raportat conducerii NBA ca a primit amenințari din partea unor rețele de pariuri sportive, care pun sub semnul…

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Star Matinal. Laura Cosoi, dezvaluiri din culisele emisiunii „Vacanța de vedeta”. Premiera va avea loc sambata aceasta: „Este un concept care imi este drag” / VIDEO

13:40, 21.02.2024 - Laura Cosoi este gazda emisiunii „Vacanța de vedeta”, emisiune ce va avea premiera sambata aceasta, de la ora 15.00, pe Antena Stars. Actrița spune ca a acceptat cu drag noul proiect și simte ca i se potrivește de minune, asta pentru ca printre marile ei pasiuni se numara, evident, și calatoriile.


Ce parere ai despre aceasta stire?