Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sophia, mireasa cu cap patrat! S-a maritat cu fostul sot

Publicat:

Rebela si nonconformista cantareata s-a recasatorit cu barbatul pe care l-a cunoscut acum sapte ani, Victorino. de care a divortat acum patru ani. Dar, precum se vede, cei doi sunt facuti unul pentru celalalt. Se vede treaba ca Sophia si Victorino nu au putut sta multa vreme despartiti si si-au (re)unit destinele, sambata [...] Sophia, mireasa cu cap patrat! S-a maritat cu fostul sot

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 8. Ce a facut Madi la implinirea celor 30 de ani. Ce fosta concurenta i-a facut o urare speciala

22:26, 25.04.2024 - Madi a implinit 30 de ani și a publicat le-a aratat susținatorilor cum a petrecut. O fosta colega de la Mireasa i-a facut o urare, publicand o fotografie din perioada in care au fost concurente in sezonul 8.

Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Clipe grele pentru fosta concurenta: „Nu se mai știe nimic de el” / FOTO

17:20, 17.04.2024 - Maria Roman trece prin clipe de coșmar! Soțul fostei concurente de la Mireasa, sezonul 3, a disparut! Barbatul este de negasit de ieri. El a fost vazut ultima oara in Germania, moment in care se afla in drum spre Romania. Mesajul postat de tanara pe rețelele de socializare.

Mireasa. Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație. Cum au sarbatorit indragostiții: ”Ne simțim foarte bine” / VIDEO

22:15, 05.04.2024 - Cristina și Alex au aniversat doua luni de relație și sunt cei mai fericiți. Aceștia se bucura de fiecare moment impreuna, iar pentru a marca ziua speciala, și-au facut o promisiune importanta. Concurentul a surprins-o pe iubita lui și i-a facut o surpriza.

Știrile Antena Stars. Antonia și Alex Velea, mire și mireasa! Imaginile pe care fanii cuplului le-au așteptat ani la rand / VIDEO

18:10, 25.03.2024 - Antonia și Alex Velea au fost mire și mireasa! Fanii cuplului au așteptat ani la rand aceste imagini. Iata cum s-au afișat cei doi indragostiți, dar nu singuri, ci alaturi de Puya, care a avut un rol important la nunta lor!

Ce legatura exista intre Alexandru de la Mireasa și Marinela Mavrodin de la Insula Iubirii. Acesta i-a cerut ajutorul pentru cursa

12:25, 16.03.2024 - Alexandru a lansat o rugaminte catre ”Mari și Robert” dupa ce Cristina a intrat in cursa de eliminare. Este vorba despre Marinela Mavrodin și Robert Uruc. Iata ce legatura are concurentul cu ei.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.


Ce parere ai despre aceasta stire?