Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soluţia pe care consilierii locali au găsit-o, la PRESSALERT LIVE, după ce bicicliştii au fost interzişi în centrul Timişoarei

Publicat:

O parte dintre bicicliștii din Timisoara sunt revoltati pe si reprezentantii primariei, dupa ce s-a luat decizia ca vehiculele pe pe care consilierii locali au gasit-o, la PRESSALERT LIVE, dupa ce biciclistii au fost interzisi in centrul Timisoarei a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raul Olajos și REPER au pornit in cursa pentru Timișoara

18:40, 21.04.2024 - Incepand de duminica, Raul Olajos a pornit oficial in cursa pentru funcția de primar al Timișoarei. Acum la REPER, el spune ca nu e vorba, in primul rand, despre candidatura sa, ci despre echipa partidului. Dupa independenții Marian Vasile și Cristian Moș, plus Dominic Fritz de la Alianța Dreapta Unita…

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea sa redevina primar la Timișoara

13:05, 20.04.2024 - Sambata a fost randul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a doua partide, PNL și PSD, sa iși prezinte viziunea cu care vrea sa obțina un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea in precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care sa se revina la…

Proprietarii cladirilor din centrul vechi și zona centrala a Constanței nu mai pot interveni haotic asupra fațadelor. Ce spune regulamentul votat de consilierii locali (document)

22:21, 01.04.2024 - Proprietarii cladirilor din centrul vechi și zona centrala a Constanței nu mai pot interveni haotic asupra fațadelor: Consilierii locali constanțeni au votat, in unanimitate, regulamentul de intervenție pentru reabilitarea cladirilor din zonele protejate ale municipiului. Documentul vizeaza stabilirea…

Fara „petice”. Noi norme pentru șantierele de pe domeniul public al Timișoarei, aprobate in consiliul local

13:55, 01.04.2024 - Consilierii locali din Timișoara au aprobat luni, 1 aprilie, o hotarare prin care se impun noi norme la execuția lucrarilor tehnico-edilitare de pe domeniul public. Regulamentul aprobat luni acum il inlocuiește pe cel vechi, din 2020.

Consilierii locali liberali s-au opus proiectului pentru noul spital municipal din Timișoara

17:50, 15.03.2024 - Deși proiectul primarului Dominic Fritz de a construi un nou spital municipal, cu finanțare de la Banca Mondiala, a trecut cu bine, consilierii locali PNL s-au opus acestuia. Consilierul PNL Simion Moșiu a votat „NU”. El se afla și pe lista de consilieri locali ai lui Nicolae Robu, fostul primar.

Plantele din pepiniera care a stat aproape noua luni in centrul Timișoarei ajung in patru locuri din oraș

14:35, 05.03.2024 - Plantele care au facut parte din cadrul instalației „Pepiniera. 1306 plante pentru Timișoara” vor ajunge in patru zone din Timișoara: langa Școala Gimnaziala nr. 2, langa Gradina de Vara Capitol, pe strada Gheorghe Lazar și langa Școala Gimnaziala nr. 7.

“Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri

11:10, 27.02.2024 - “Rentabilizare” a la Horticultura SA: singura florarie din centrul Timișoarei a ajuns depozit de sticle și panouri. Timișoara avea o singura florarie in zona centrala, in Piața Operei, la numarul 1a.

Timișoara ramane centrul evenimentelor culturale și in 2024  

12:06, 01.02.2024 - Dupa o perioada impresionanta de patru luni, cea mai mare expoziție dedicata operelor lui Constantin Brancuși din ultimii 50 de ani din Romania și-a primit ultimii vizitatori duminica, marcand un moment de excepție in peisajul cultural al Timișoarei.


Ce parere ai despre aceasta stire?