Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SOCANT. O studenta sufera de o obsesie compulsiva care o face sa se scarpine pana ii da sangele - FOTO

Publicat:

studenta 1 E plina de semne! Nu sufera de acnee sau de vreo boala dermatologica, ci de o manie din pricina careia isi provoaca singura cicatrici pe fata.

, o studenta in varsta de 20 de ani din , sufera de tulburare obsesiv compulsiva care o face sa-si provoace singura semne sicicatrici pe fata. Adolescenta nu se poate opri sa nu-si stoarca cosuri sau puncte negre chiar si atunci cand acestea nu exista.

"Nu ma pot opri sa nu ma scarpin pe fata", a declarat ea pentru . Uneori peterece chiar si sase ore in fata oglinzii…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte șocanta a unor romani in Marea Britanie. Crima și sinucidere intr-o familie cu șase copii

15:10, 08.04.2024 - O crima urmata de sinucidere intr-o familie de romani ține capul de afiș al presei din Marea Britanie. O femeie, mama a șase copii, și fostul sau soț au fost gasiți morți intr-o locuința din Coventry, informeaza Daily Mail.

Un nou caz șocant in Caracal! O adolescenta a anunțat ca e ținuta ostatica, dupa ce a fost data disparuta

16:25, 06.04.2024 - Un nou caz șocant orașul Caracal, unde o adolescenta, in varsta de 17 ani, a declanșat o stare de alerta, dupa ce a trimis un mesaj disperat, anunțand ca ar fi fost ținuta ostatica. Dispariția ei a generat un val de ingrijorare, iar oamenii legii au intervenit de urgența.

Cum sa recunoști un videoclip trucat, ca sa nu cazi prada escrocilor. Ghidul deep fake, lansat de DNSC

14:20, 01.04.2024 - In era digitala in care tehnologia avanseaza cu o viteza copleșitoare, identificarea și recunoașterea unui videoclip trucat devine din ce in ce mai dificila și mai importanta. Cu fenomenul Deepfake caștigand din ce in ce mai multa popularitate și devenind o amenințare reala pentru securitatea cibernetica,…

Soc in Marea Britanie dupa anuntul printesei Kate ca sufera de cancer

09:20, 23.03.2024 - Dupa saptamani de zvonuri si speculatii, Marea Britanie este in stare de soc sambata dupa ce printesa Kate a dezvaluit ca sufera de cancer, deja numeroase persoane salutand curajul foarte popularei sotii a mostenitorului tronului, comenteaza AFP preluat de agerpres. Familia regala britanica se afla…

Profesorii din Marea Britanie sunt disperați. Elevii adolescenți devin misogini și homofobi, influențați de mesajele lui Andrew Tate

13:15, 16.03.2024 - Adolescenții din Marea Britanie se transforma in sexiști homofobi care iși abuzeaza propriile mame, manipulați de „regele masculinitații toxice”, Andrew Tate, scrie Daily Mail care a stat de vorba cu mai mulți profesori.

Caz șocant in Marea Britanie! Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele

17:55, 01.03.2024 - Un barbat și-a ucis fosta iubita, pe noul ei iubit, apoi a chemat vecinii sa le vada cadavrele. A fost condamnat vineri la inchisoare pe viața. Marcus Osborne se alatura listei celor mai mari criminali din Marea Britanie.


Ce parere ai despre aceasta stire?