Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se gândea la rochia de mireasă, iar despărțirea a dărâmat-o! Bianca Roman, ispita de "Insula Iubirii" e la pământ: „M-a făcut să cred că o să ne căsătorim”

Publicat:

La doar o saptamana de cand a fost ceruta de sotie si deja se gandea la rochia de mireasa, totul s-a spulberat. Desi credea ca e barbatul langa care isi va petrece restul vietii, si iubitul ei au anulat nunta. Celebra ispita a vorbit despre ce s-a intamplat intre ei.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Antonia a imbracat rochia de mireasa. Cum ii sta lui Alex Velea mire, fanii au ramas fara cuvinte

10:05, 24.03.2024 - Imagini savuroase cu Antonia și Alex Velea! Cei doi și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut ca mire și mireasa. Cum i-a stat vedetei in rochie alba. Alex Velea și Antonia, mire și mireasa! Antonia și Alex Velea și-au lasat urmaritorii din mediul online cu gura cascata, dupa ce au publicat…

Fiica Biancai Pop a implinit 9 luni. Imaginea postata de fosta ispita de la Insula Iubirii cu micuța Jessica Maria: „Fericirea mea” / FOTO

12:46, 04.03.2024 - Viața Biancai Pop s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Fosta ispita de la Insula Iubirii iși dedica mare parte din timp creșterii fiicei ei, Jessica Maria. Micuța a implinit, de curand, 9 luni.

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, adevarul despre desparțirea de Madi. Horia, motivul separarii dintre cei doi?

16:51, 16.02.2024 - Dupa ce a disparut cateva zile din mediul online, caci și-a șters contul de Instagram, Sergiu de la Mireasa a venit cu noi dezvaluiri despre desparțirea de Madi. In tot acest timp, s-a zvonit ca, de fapt, cei doi au ajuns la separare pentru ca tanara ar fi pastrat legatura cu presupusul ei iubit din…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.

Rochia cu care Diletta Leotta a uimit Festivalul de la Sanremo: „Ziua 1”

09:41, 07.02.2024 - Celebra jurnalista italiana Diletta Leotta a postat pe Instagram garderoba pe care o va purta la Festivalul de la Sanremo.  In varsta de 32 de ani, prezentatoarea nascuta in Catania a uimit fanii, cu rochia ei aurie. „Ziua 1” a scris jurnalista, care a devenit mama pentru copilul lui Loris Karius, fostul…


Ce parere ai despre aceasta stire?