Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salvată din ştreang de fiica adolescentă: mama e în comă

Publicat:

Aceasta a fost gasita de fiica sa adolescenta, care a taiat funia si care a solicitat interventia unui echipaj medical, femeia ajungand la Unitatea de de la Spitalul „Sf. Spiridon". Conform medicilor urgentisti, femeia nu este la prima tentativa de acest gen, aceasta fiind cea de-a treia. Momentan, se afla internata in stare foarte grava, in coma, in Clinica ORL a unitatii medicale, fiind intubata si ventilata mecanic. Medicii precizeaza ca pro (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

A aparut Registrul Național Unic al Pacienților Arși. Va ajuta medicii sa acceseze istoricul și dosarele pacienților cu arsuri grave

17:45, 16.04.2024 - Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva și Arsuri din Spitalul "Grigore Alexandrescu" a inființat Registrul Național Unic al Pacienților Arși, care va centraliza date despre arsurile la copii și adulți, a transmis prof. dr. Dan Mircea Enescu, reprezentant al acestei clinici.

A stat cu un fat pietrificat in burta peste 50 de ani

06:36, 21.03.2024 - O femeie, de 81 de ani, din Brazilia, a stat 56 de ani cu un fat pietrificat in burta, fara sa știe, și a murit a doua zi dupa operație. Daniela Almeida Vera, mama a șapte copii, a fost operata de urgența dupa descoperirea șocanta de la radiografie. In toata lumea s-au inregistrat mai puțin de 300 de…

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei – IMPERATIV cu Maria Nedelcu (23.02.2024)

10:15, 23.02.2024 - Clinica „Veronica”, singurul spital social din Romania, va fi inaugurat la Iași de Ziua Mamei Asociația „Glasul Vieții”, inființata de Parintele Dan Damaschin a cumparat, din donațiile stranse, cladirea unui hotel din Iași, in care va funcționa centrul socio – medical pentru persoane nevoiașe. Este…

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial”

10:05, 20.02.2024 - Dupa ce aproape o luna de zile a respirat cu ajutorul plamanului artificial, marți, 20 februarie, Ana Erdei (49 ani).... The post SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚA SATU MARE Satmareanca salvata de la moarte de medicii de la ATI cu ajutorul ”plamanului artificial” first appeared on Informatia Zilei .

Crima oribila in centrul Iașiului. Tanar omorat in bataie, la ieșirea dintr-un club - VIDEO

09:31, 07.02.2024 - Scenele brutale s-au petrecut pe un bulevard din centrul Iașiului, la mijlocul lunii ianuarie. Tanarul in varsta de 33 de ani a fost batut pana a ramas inconștient la pamant, la ieșirea dintr-un club. Martorii au sunat imediat la numarul unic de urgențe 112 cand au vazut ca barbatul nu mai reacționeaza,…


Ce parere ai despre aceasta stire?