Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Ciuhulescu, POZE INCENDIARE. Goală-puşcă lângă un armăsar FOTO

Publicat:

, fost sef la Playboy, a dat din casa lucruri inedite despre "fetele lui", acum dive bine infipte in showbiz. Unele dintre ele și-au caștigat notorietatea abia dupa ce s-au dezbracat in revista.

"Ea este cea mai inalta fata care a pozat pentru editia noastra (n.r. – are 1,92 m). La sedinta foto, pe tocuri, depasea in inaltime si calul de rasa langa care a pozat, la baza hipica a sculptorului si cineastului ", a marturisit pentru Click.

Pictorialul realizat in anii 2000 a facut-o extrem de cunoscuta pe fosta prezentatoare…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anamaria Prodan a reacționat, dupa ce Laurențiu Reghecampf ar fi vrut sa-l cheme pe Dan Alexa ca martor la procesul de divorț: „Se agața disperați de mine”

14:10, 02.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat imediat dupa ce s-a vehiculat ca Laurențiu Reghecampf ar vrea sa il cheme pe Dan Alexa ca martor la procesul pe care il au. Totul a pornit dupa ce Corina Caciuc, actuala iubita a antrenorului, a fost chemata ca martor in procesul de divorț.Recent s-a speculat ca Laurențiu…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Andreea Antonescu e pregatita sa iși refaca viața și sa devina mama din nou: „Povestea merge mai departe”

14:45, 20.02.2024 - Andreea Antonescu este pregatita sa iși refaca viața sentimentala, dar și sa devina din nou mama. Artista, in varsta de 41 de ani, nu are teama de a o lua din nou de la capat.Dupa divorțul de Traian Spak, omul de afaceri cu care a avut o casnicie de lunga durata, Andreea Antonescu și-a refacut viața…

Irina Fodor, schimbare radicala de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred ca o sa și inramez pozele astea, ca alta data nu mai pup”

14:25, 13.02.2024 - Irina Fodor, in varsta de 35 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine, in care apare total schimbata. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar unii internauti aproape ca nu au recunoscut-o.Irina Fodor, prezentatoarea emisiunilor „America Express" și "Chefi la Cuțite"…


Ce parere ai despre aceasta stire?