Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REŢETA ZILEI: Borş de miel cu leuştean

Publicat:

Ingrediente:

1 kg carne de miel
1 l borș
1 ceapa
2 legaturi de ceapa verde
1 ardei gras
4 roșii
2 morcovi
1 telina
100 g mazare
1 legatura de leuștean
sare.
 
Rulada de miel cu spanac

Mod de preparare:

1. Spala carnea in cateva ape, pune-o la fiert intr-o oala mare. Dupa ce iei spuma, adauga sare.

2. Intre timp, toaca in cubulete ceapa, iar pe cea verde cat mai marunt,  morcovul taie-l in bucati mici, la fel telina și pune-le pe toate peste carne. Ardeiul feliaza-l fin și pune-l deodata cu mazarea peste restul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

S-a stabilit cum vor recupera ­angajatii Primariei Ploiesti ziua libera din data de 2 mai

00:10, 07.05.2024 - N.D. Conform unei dispoziții a primarului Andrei Volosevici, a fost stabilita modalitatea prin care angajații Primariei Ploiești vor recupera ziua de 2 mai 2024, care i-a ajutat pe angajații de la stat sa aiba o vacanța prelungita din data de 1 Mai pana a doua zi de Paște. Astfel, recuperarea zilei…

Cat trebuie sa fiarba carnea de miel pentru ciorba. Așa iese frageda și gustoasa

13:20, 04.05.2024 - Mielul este nelipsit de pe masa romanilor de Paște, iar printre cele mai iubite preparate se numara chiar ciorba. Se potrivește perfect cu aceasta sarbatoare, insa nu orice gospodina știe sa o gateasca exact ca la carte. Cat trebuie sa fiarba, de fapt, bucațile de carne, astfel incat sa fie fragede.…

Cel mai bun stufat de miel. Greșeala pe care sa nu o faci cand il prepari - Secretul bucatarilor

10:55, 25.04.2024 -   Trebuie sa fim atenți la modul de preparare, la cantitați și la combinațiile cu alte alimente fiindca este o carne destul de greu de digerat, fara fibre. Are cam 280-300 de kcal la 100 de grame. Chiar daca este bogata in fier și proteine ușor digerabile, carnea de miel nu este recomandata tuturor.…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Retete de pui chinezesc

09:05, 07.03.2024 - Mancarea chinezeasca se poate gati foarte ușor acasa, iar la baza stau cateva ingrediente simple și arome care sa completeze gustul perfect al preparatului. Iata care sunt cele mai iubite rețete de pui chinezesc.Iți recomandam cele mai gustoase și ușor de pregatit rețete de pui chinezesc. Arome specifice…

Cand se adauga carnea și legumele pentru cea mai gustoasa ciorba. Bunicile procedeaza așa de zeci de ani

13:20, 19.02.2024 - Ciorba este unul dintre cele mai iubite preparate, potritiv chiar și pentru cei mai pretențioși. Foarte mult conteaza, insa, ca acest fel de mancare sa fie pregatit ca la carte. Puține gospodine știu cand se adauga carnea și legumele, de fapt, astfel incat sa fie bine fierte. Iata cele mai bune sfaturi,…


Ce parere ai despre aceasta stire?