Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, eleganță regală în toate culorile curcubeului

Publicat:

a II-a a , cunoscuta pentru stilul sau conservator în privința vestimentației, a purtat de-a lungul domniei sale de peste 60 de ani, cu o eleganța deosebita, paltoane în toate culorile curcubeului.  

Pentru a marca intr-un mod inedit sarbatorirea zilei de naștere a reginei Elisabeta a II-a a , site-ul harpersbazaar.com a realizat o galerie foto cu imagini surprinse in diverse momente oficiale la care a aparut suverna.

Și cum in peisajul regal, hainele nu sunt doar un banal element vestimentar, ținuta reginei Elisabeta…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familia regala britanica, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II manca fish and chips și nu refuza un kebab

22:10, 22.04.2024 - Fosta regina Elisabeta a II-a iși petrecea cu placere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția - și cand era acolo, uneori se rasfața cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Invitații digitale: Eleganța și eficiența in planificarea nuntii tale moderna

11:00, 15.04.2024 - In era tehnologiei, nuntile moderne sunt sinonime cu inovația și stilul personal. Pentru cuplurile care iși doresc sa-și exprime creativitatea și sa faca o impresie memorabila, invitatiile digitale reprezinta alegerea perfecta. Descopera cum aceste invitații revoluționeaza experiența de planificare…

Familia regala a Marii Britanii: Cronologia evenimentelor tumultuoase care i-au marcat anul

08:40, 23.03.2024 - Kate, printesa de Wales a Marii Britanii, a anuntat vineri ca urmeaza o chimioterapie preventiva dupa ce analizele efectuate in urma unei interventii chirurgicale abdominale au relevat prezenta unui cancer.Reuters a intocmit o cronologie a evenimentelor recente in care a fost implicata familia regala…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Eleganța in transformare: Tendințele actuale in designul Eșarfelor de matase

17:45, 28.02.2024 - Eleganța este un concept in continua schimbare, reflectand evoluția gusturilor și a stilului personal in randul consumatorilor. In acest articol vom explora tendințele actuale in designul eșarfelor de matase, accesorii atemporale care au rezistat testului timpului și continua sa redefineasca eleganța…

Triplu medaliat olimpic, exclus din competiții - A purtat un costum in stilul „Borat”

16:05, 18.02.2024 - Shane Rose, triplu medaliat olimpic australian, a fost exclus duminica din competitii pentru ca a purtat un costum de baie „mankini” in timpul unei probe de sarituri peste obstacole, dupa ce Federatia l-a acuzat ca a incalcat codul vestimentar al calaretilor, relateaza AFP.

Regele Carles are cancer. Prima reacție de la Casa Alba

23:30, 05.02.2024 - Fostul presedinte Donald Trump, favorit la investitura republicana, a declarat pe reteaua sa de socializare Truth Social ca regele este "un om minunat". „Ne rugam pentru o insanatosire rapida si completa", a scris fostul presedinte american.Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o forma…


Ce parere ai despre aceasta stire?