Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Război în Ucraina, ziua 805. Ucraina se pregăteşte pentru pene de curent după un nou atac masiv al Rusiei

Publicat:
Război în Ucraina, ziua 805. Ucraina se pregăteşte pentru pene de curent după un nou atac masiv al Rusiei

Razboi in Ucraina, ziua 805. Ucraina a avertizat in legatura cu posibile intreruperi de energie electrica la sfarsitul zilei, in urma unui nou atac "masiv" al Rusiei asupra retelei sale energetice.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol si foto: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 816: Forțele lui Putin au lansat un nou atac masiv in Harkov: 5 civili RANIȚI - LIVE TEXT

07:06, 19.05.2024 - Procurorii ucraineni au comunicat ca ancheteaza ca posibila crima de razboi un raid aerian al Rusiei asupra unei zone rezidentiale din capitala regionala, Harkov, in urma caruia au fost raniti cinci civili, inclusiv o fata de 13 ani si un baiat de 16 ani. 

Tentativa de asasinat asupra președintelui ucrainean Volodimir Zelenski

08:56, 08.05.2024 - Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a declarat ca a capturat agenți ruși in cadrul serviciului de garda al Ucrainei, care planuiau asasinarea președintelui și a altor oficiali guvernamentali de rang inalt. "Contraspionajul și investigatorii SBU au dejucat planurile FSB-ului (serviciul de securitate…

Razboi in Ucraina, ziua 805. Rusia a lansat un atac masiv asupra infrastructurii energetice din Ucraina

08:25, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

Europa pregatește o acțiune legislativa pentru a interzice importurile de gaz natural lichefiat din Rusia

05:05, 24.04.2024 - Uniunea Europeana este pregatita sa abordeze problema continuarii importurilor de gaze rusești pe continentul european, in timp ce va discuta un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei ca raspuns la incursiunea continua a acestei țari in Ucraina, scrie upstreamonline.com.

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Razboi in Ucraina, ziua 762: Volodimir Zelenski anunța noi dezastre produse de armata Rusiei in Ucraina

07:00, 26.03.2024 - UPDATE 6:52 - Volodimir Zelenski: Rachete balistice au avariat case si cladirea Academiei de Arte din Kiev. O alta lovitura la Odesa. Harkovul, intr-o situatie deosebit de dificila / Este extrem de important sa avem grija de cei care au nevoie de sprijinPresedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirma…

Ucraina a lansat un atac masiv cu drone kamikaze asupra mai multor regiuni din Rusia, in timpul nopții

13:05, 09.03.2024 - Rusia a fost atacata cu un val de drone kamikaze in noaptea de vineri spre sambata. Peste 40 de aparate de zbor au lovit ținte din patru regiuni ale Rusiei, dar principala ținta o fabrica de avioane de pe malul Marii Azov, aflata pe drumul dintre Rostov și Mariupol.

Ucraina susține ca a identificat 511 suspecți de crime de razboi și a condamnat 81 de persoane

16:40, 29.02.2024 - Autoritațile ucrainene susțin ca au identificat 511 persoane suspectate de crime de razboi de la invazia Rusiei, din februarie 2022. S-au pronunțat 81 de condamnari, a declarat joi, la Kiev, procurorul general al Ucrainei, Andriy Kostin, noteazaMediafax. Informațiile au fost facute publice de catre…


Ce parere ai despre aceasta stire?