Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răsturnare de situație în cazul morții iubitului Arinei Sabalenka: declarația tenismenei schimbă toate ipotezele inițiale

Publicat:
Răsturnare de situație în cazul morții iubitului Arinei Sabalenka: declarația tenismenei schimbă toate ipotezele inițiale

"Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, deși nu mai eram impreuna, inima mea este franta", a scris intr-o postare pe Instagram.

, un fost jucator de hochei pe gheața, a murit luni, la varsta de 42 de ani, in Miami, in ceea ce poliția a descris drept o "aparenta sinucidere", scrie BBC.

"Moartea lui Konstantin este o tragedie de neconceput și, deși nu mai eram impreuna, inima mea este franta", a scris Sabalenka intr-o postare pe Instagram."Va rog sa respectați intimitatea mea și a familiei sale in aceste momente dificile."

Declarația…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Aryna Sabalenka, prima reacție dupa moartea fostului ei iubit: „Este o tragedie inimaginabila, inima mea este franta”

09:00, 21.03.2024 - Tenismena Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, a transmis miercuri seara ca moartea lui Konstantin Koltsov este o „tragedie inimaginabila”, dezvaluind totodata ca cei doi nu mai formau un cuplu, intr-o prima reacție avuta dupa decesul fostului jucator profesionist de hochei. „Moartea lui Konstantin este o…

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Aryna Sabalenka rupe tacerea - Prima reacție dupa moartea celui care i-a fost iubit

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov au format timp de trei ani un cuplu, iar a doua jucatoare de tenis a lumii a oferit o prima reacție pe Instagram, dupa ce fostul hocheist a murit luni la Miami.

Cea mai buna prietena din circuit a Arynei Sabalenka deplange moartea iubitului acesteia: „Știu tot”

11:55, 20.03.2024 - Paula Badosa (26 de ani, 80 WTA) a invins-o pe Simona Halep (32 de ani) in primul tur de la Miami și o va infrunta in turul 2 pe Aryna Sabalenka (25 de ani, 2 WTA), care trece printr-o drama. Iubitul ei, fostul hocheist Konstantin Koltsov, s-a stins din viața, insa ar urma sa concureze la Miami in ciuda…

La cateva ore dupa moartea iubitului, Aryna Sabalenka a ieșit la antrenament imbracata in negru. Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis

11:10, 20.03.2024 - Numarul doi mondial in tenis, Aryna Sabalenka, a decis sa nu se retraga de la turneul de la Miami, deși este in doliu dupa ce i-a murit logodnicul. Ba, mai mult, sportiva a ieșit și la antrenament la cateva ore dupa terifianta veste.

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?