Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Răstunare de situaţie în dosarul coruperii deputaţilor. Irina Baglai, condamnată la opt ani de puşcărie cu executare

Publicat:

Rastunare de situatie in dosarul coruperii deputatilor. Inculpata, a fost condamnata la opt ani de puscarie cu executare. Sentinta a fost pronuntata de Curtea de .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Sentința definitiva pentru traficanții de droguri din gruparea Vișan! CA Cluj a menținut pedepsele aplicate la Bistrița

07:21, 06.05.2024 - Traficanții de droguri din gruparea Vișan raman cu sentințele stabilite la inceputul acestui an de Tribunalul Bistrița-Nasaud, dupa ce recent Curtea de Apel Cluj a respins apelurile a cinci dintre cei opt inculpați din dosar. In ianuarie anul acesta, Vișan Raducu Aurelian a fost condamnat la 5 ani și…

Incep primele condamnari in sistemul de sanatate dupa minciunile din pandemie: Mita, sentințe cu executare!

15:40, 15.04.2024 - Douazeci de persoane au fost condamnate de Curtea de Apel Pitesti intr-un dosar privind vaccinari fictive anti-COVID, intre acestea fiind si un registrator de la un centru de vaccinare, care a primit o pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare cu executare. Sentinta este definitiva.

Șoferul care a provocat tragedia de la Jumbo a contestat sentința. Mama Doiniței Prodan: „Nepoțelele nu mai au cui zice mama, iar pentru el termenul e prea mare”

12:15, 04.04.2024 - Șoferul Mercedes-ului, care a provocat accidentul de pe Decebal in urma caruia a decedat Doinița Prodan, mama a doua fetițe, dar și au fost grav ranite alte trei persoane, a contestat sentința conform careia a fost condamnat la 6 ani și 10 luni de inchisoare de tip semiinchis. Astfel potrivit informațiilor…

Condamnata pentru promisiuni de angajare pe mii de euro la DGASPC Dolj

05:50, 14.03.2024 - Curtea de Apel Craiova a respins apelul formulat de o femeie condamnata la un an si jumatate de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, inculpata ar fi cerut si primit 4.500 de euro de la o femeie careia i-a promis ca va fi angajata la o casa de timp familial a DGASPC…

Femeie condamnata definitiv pentru propaganda terorista

05:15, 04.03.2024 - Inalta Curte de Casatie si Justitiei a mentinut pedeapsa aplicata de Curtea de Apel Craiova unei femei deferite justitiei pentru propaganda terorista. Inculpata a fost condamnata, in octombrie 2023, la 4 ani si 11 luni de inchisoare cu executare. Pedeapsa cuprinde una de 2 ani si 2 luni, primita de…

Procuratura Anticorupție va contesta decizia de achitare a lui Stoianoglo pe dosarul indemnizației

14:16, 28.02.2024 - Procuratura Anticorupție anunța ca va contesta la Curtea de Apel Chișinau sentința de achitare a fostului Procuror General, Alexandr Stoianoglo in dosarul cu indemnizația fostului șef al PCCOCS, Nicolae Chitoroaga.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.

Sceretara unei primarii importante din Ardeal, condamnata definitiv la inchisoare cu executare pentru corupție

12:10, 14.02.2024 - Curtea de Apel Alba Iulia a decis condamnarea definitiva la 3 ani și 8 luni de inchisoare a fostei secretare a Primariei Deva (Hunedoara), Laura Sarbu. Instanța din Alba a redus cuantumul sumei confiscate de la aceasta, de la 80.000 de lei la 40.000 de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?