Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PUBLIKA REPORT: Cine va controla audiovizualul şi ce schimbări face Maia Sandu în CCA

Publicat:

se apuca sa schimbe si al Audiovizualului. Dupa discutiile de ieri cu un grup de jurnalisti si ong-uri, este posibil ca noii membrii CCA sa fie numiti pe viitor din randul jurnalistilor, la propunerea colegilor de breasla si a societatii civile.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vine anticiclonul termic in Romania! Gata cu vremea frumoasa. Sinaia, acoperita de grindina. Ce pagube au produs furtunile in ultimele ore

16:20, 07.05.2024 - Primavara continua cu furtuni și grindina. Temperaturile sunt cele normale pentru aceasta perioada, dar vijeliile au facut prapad in Sinaia, acolo unde a plouat cu gheața. Schimbari bruște de vreme in Romania Meteorologii anunța ploi torențiale in marea majoritatea a țarii și grindina, izolat. Ploaia…

Viorel Baltarețu (USR), candidat la Primaria Cluj-Napoca: „Am intrat in politica, pentru ca m-am saturat. Avem puterea sa facem schimbari”

11:10, 27.04.2024 - Deputatul USR Viorel Baltarețu, candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al Clujului, a vorbit despre intrarea sa in politica si despre problemele cu care se confrunta municipiul Cluj-Napoca in prezent, intr-un interviu pentru monitorulcj.ro.

MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari in inspecția tehnica periodica a vehiculelor

09:00, 17.04.2024 - Legea, care are ca scop clarificarea și actualizarea reglementarilor in domeniul transportului rutier, va merge acum la promulgare. The post MODIFICARI LEGISLATIVE Schimbari in inspecția tehnica periodica a vehiculelor first appeared on Informatia Zilei .

Sesizare la CNA impotriva CSA Steaua: „E o denumire falsa”

14:06, 08.04.2024 - Razboiul dintre FCSB și CSA Steaua continua nu doar in instanța, ci și la televiziuni. Recent, Consiliul Național al Audiovizualului a fost sesizata, cerandu-se interzicerea folosirii sintagmei „București” langa denumirea CSA Steaua. Dupa ca CNA a interzis ca la TV sa se foloseasca denumirea „Steaua”…

In ce situații pot fi ridicate mașinile parcate regulamentar pe spațiul public. Schimbari propuse la Codul Rutier

15:00, 02.04.2024 - In ce situații pot fi ridicate mașinile parcate regulamentar pe spațiul public. Schimbari propuse la Codul Rutier Mașinile parcate regulamentar vor putea fi ridicate și mutate, in anumite situații. Reglementarea este inclusa intr-un proiect MAI cu modificari la Codul Rutier.  Este vizata situația in…

Vești importante pentru șoferi. Ce se va intampla cu polițele RCA

18:50, 26.03.2024 - Schimbari majore vor fi implementate la polițele RCA. Astfel ca șoferii iși vor putea repara mașinile in regie proprie doar in limita a 400 de euro. Totodata, amenzile rutiere se vor majora.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.


Ce parere ai despre aceasta stire?