Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROTEST la Judecătoria Ploieşti: Magistraţii suspendă şedinţele o oră pe zi

Publicat:

Potrivit unui comunicat postat pe portalul instanțelor de judecata, a Judecatorilor din cadrul Judecatoriei Ploiești a decis, cu majoritatea voturilor celor prezenți, ca, in perioada 3-7 octombrie, toate ședințele de judecata vor fi suspendate timp de o ora, in intervalul orar 9.00-10.00. De asemenea, incepand cu data de 10 octombrie, la Judecatoria Ploiești se vor judeca doar cauzele care au caracter urgent, masura urmand a fi aplicata pana la efectuarea demersurilor necesare punerii in aplicare a mai multor solicitari ale a Judecatorilor din cadrul acestei…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Patronul pensiunii Ferma Dacilor, sub control judiciar

17:35, 25.03.2024 - Patronul de facto al pensiunii Ferma Dacilor, care a fost distrusa de un incendiu in care 8 oameni au murit in a doua zi de Craciun, a fost plasat sub control judiciar, printr-o decizie de luni a magistratilor Judecatoriei Ploiesti. Judecatoria Ploiesti a respins, luni, solicitarea procurorilor de prelungire…

ZDG: Soția agentului de securitate ucis pe Aeroport se judeca cu statul pentru o indemnizație de 7,2 milioane de lei

15:15, 20.03.2024 - Diana Ciofu, soția lui Igor Ciofu, agentul de paza impușcat de un atacator din Tadjikistan, la Aeroportul nternațional Chișinau, a acționat in judecata AIC, solicitand o indemnizație de peste 7 milioane de lei, scrie Ziarul de Garda . Dosarul a ajuns pe masa magistratei Natalia Lupașcu de la Judecatoria…

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. O singura magistrata candideaza in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:31, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor. Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM: „Nu mi se pare corect sa renunț la aceasta postura, doar pentru ca sunt unica”

12:25, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Un singur candidat, inregistrat pentru a fi ales in CSM

12:16, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Adunarea Generala a Judecatorilor: Alexandru Spoiala, desemnat președintele ședinței

11:05, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live/update) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:50, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.

(live) Judecatorii din toata țara, intruniți la Adunarea Generala

10:10, 01.03.2024 - Magistrații din toata țara s-au intrunit astazi, 1 martie, la Adunarea Generala a Judecatorilor. In cadrul ședinței urmeaza aleși membri in CSM și ai organelor specializate din randul judecatorilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?