Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteina care stă la baza plăcerii în timpul actului sexual. Ce se întâmplă când lipseşte Piezo2

Publicat:
Proteina care stă la baza plăcerii în timpul actului sexual. Ce se întâmplă când lipseşte Piezo2

Se numeste Piezo2 si se stia deja ca este implicat in simtul tactil. Intra in joc si in sensibilitatea zonei genitale si in atingerea orgasmului. Cercetatorii au observat ca persoanele care sufera de o patologie foarte rara, numita sindrom de deficienta Piezo2, experimenteaza o sensibilitate genitala redusa si un orgasm mai putin intens sau complet absent. Studiul, publicat in revista Science, ofera dovezi ale legaturii dintre aceasta proteina si raspunsul sexual. Lucrarea ajuta la o mai buna intelegere a mecanismelor importante care stau la baza sexualitatii umane si ar putea servi la identificarea…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol si foto: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au aflat motivul pentru care multe femei mor in timpul nașterii: problema intervine la finalul sarcinii

09:46, 22.04.2024 - O forma de insuficienta cardiaca ce apare la sfarsitul sarcinii sau la inceputul perioadei postnatale, cardiomiopatia peripartum (PPCM), este o cauza majora de deces maternal. Intr-un nou studiu, cercetatorii americani de la spitalul Mass General au descoperit ca nivelurile ridicate de proteine legate…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Descoperire fascinanta despre virusurile ne-au modelat creierul

10:55, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent. Aceasta cercetare, publicata joi in revista Cell,…

Descoperire fascinanta despre modul in care virusurile au modelat creierul uman

10:30, 17.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent, citate de AFP. Aceasta cercetare, publicata joi in…

Andreea Marin nu poate uita ce se intampla in timpul casniciei cu Stefan Banica Jr. Vedeta face dezvaluiri dureroase

09:36, 16.02.2024 - Din exterior, parea ca traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale, insa doar ea știa ce suferința ii macina gandurile. Andreea Marin nu poate uita nici acum prin ce a trecut in timpul casniciei cu Ștefan Banica Jr. Prezentatoarea a vorbit deschis despre un capitol dureros, pe care a reușit cu…

Apare un uriaș distrugator de atomi: Are misiunea sa gaseasca 95% din porțiunea de Univers care lipsește

21:55, 05.02.2024 - Cercetatorii de la cel mai mare accelerator de particule din lume, situat in Elveția, au inaintat propuneri pentru un nou supercolider, mult mai mare.Scopul acestuia este de a descoperi noi particule care ar revoluționa fizica și ar duce la o ințelegere mai completa a modului in care funcționeaza…

boala Alzheimer a fost raspandita prin tratamente care sunt astazi interzise

09:50, 03.02.2024 - Un studiu a adus dovezi ca practica de injectare a hormonului de creștere la copii, folosind extract de la persoane decedate, poate arata cum se transmite boala Alzheimer. Aceasta practica, care a fost administrata la aproximativ 200 de copii intre 1959 și 1985, a avut ca rezultat faptul ca unele persoane…

Au aparut rezultate promitatoare privind tratarea bolii Charcot

00:10, 02.02.2024 - Un studiu american efectuat pe soareci a dezvaluit un nou tratament promitator pentru boala Charcot, o afectiune fatala, care nu are in prezent un tratament eficient cunoscut, a transmis recent AFP, potrivit Agerpres. Boala Charcot, cunoscuta si sub numele de scleroza laterala amiotrofica (SLA), afecteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?