Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorii sunt din nou trimisi pe bancile universitatii

Publicat:


Invatarea continua ar trebui sa fie parte din viata oricarui profesor. Aceasta idee a stat si la baza deciziei crearii proiectului intitulat „Zece pentru educatie”.

„Ne propunem ca intr-un interval de o saptamana, prin catedra de din cadrul UVT, sa organizam zece workshop-uri adresate cadrelor didactice din domeniul preuniversitar. Vor participa peste 250 de persoane, vor fi zece teme distincte, la finalul carora sa avem zece solutii. Specializarea permanenta in cursul vietii, e ceva normal, sa vedem cum putem avea continutate. Aceste workshop-uri sunt organizate…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu impozitele romanilor dupa ce va fi introdus salariul minim european. Acest tip de leafa schimba tot!

14:35, 28.04.2024 - Marcel Ciolacu a vorbit despre momentul in care va fi implementat salariul minim european in Romania. Șeful PSD spunea ca a dat ordonanța, iar mecanismul va incepe de la 1 iulie. Liderul PSD a precizat clar mecanismul trebuie sa fie predictibil si foarte clar, mai ales ca va fi o masura la nivel european.…

Politico: Klaus Iohannis are șanse sa devina șeful Comisiei Europene

13:05, 25.04.2024 - Deși actuala președinta a Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, ramane favorita sa obțina un nou mandat la șefia guvernului european, poziția ei nu mai este la fel de sigura ca in trecut, scrie Politico, care enumera o serie de posibili inlocuitori ai acesteia – printre care și președintele Romaniei,…

Liceu sau școala profesionala?

10:10, 28.03.2024 - Aflu ca sunt școli in Romania unde specializarile țin cont de profesori și nu de elevi, de specializarile existente pe piața locala sau zonala a forței de munca. Mi-am amintit ca in Romania, elevi cu note de 3 sau 4 intra la liceu, iar profesorii trebuie sa-i ridice la nota 6, pentru a trece de bacalaureat,…

Elevul de 15 ani din Mureș care și-a lovit diriginta a fost exmatriculat

13:20, 20.03.2024 - Elevul de 15 ani de la Colegiul „Alexandru Papiu Ilarian” din Mureș, care si-a lovit diriginta, a fost exmatriculat. Profesorii și parinții din școala unde s-au derulat scenele revoltatoare au facut front comun. Au cerut aceasta masura excepționala, de teama ca astfel de situații sa nu se repete. Baiatul,…

Romania a inceput 'Operațiunea Marea Razbunare' impotriva Austriei, pentru blocajul Schengen

11:50, 13.03.2024 - Austria blocheaza Romania la poarta Schengen și se opune aderarii terestre a țarii noastre. Șeful ANPC, Horia Constantinescu, a explicat ca, dupa ce a vazut cum ”am fost scoși la tabla de mai marii Europei” a trimis inspectorii ANPC peste benzinariile OMV-Petrom, pentru ca a vrut sa vada exemplul de…

Primarul Ion Lungu tatoneaza terenul in vederea atragerii de noi fonduri elvețiene pentru dezvoltare (foto)

16:01, 04.03.2024 - Municipalitatea suceveana intenționeaza sa acceseze din nou fonduri elvețiene, pe apelurile de proiecte care vir fi lansate in toamna acestui an, a anunțat primarul Ion Lungu. El a subliniat ca a purtat deja discuții pe aceasta tema cu un inalt oficial elvețian. ”Dupa participarea la Forumul organizat…

DEZVOLTARE INSTITUȚIONALA Cum a aparut primul curs de etica și integritate academica in Romania  

10:45, 20.02.2024 - Prof.univ. dr. Sorin Ivan, decanul Universitații „Titu Maiorescu” din București, dar și directorul revistei Tribuna Invațamantului, aduce in grila... The post DEZVOLTARE INSTITUȚIONALA Cum a aparut primul curs de etica și integritate academica in Romania   first appeared on Informatia Zilei .

ANALIZA ȘCOALA 9. Exista o legatura intre notele profesorilor la titularizare și rezultatele elevilor la examene?

18:35, 14.02.2024 - Cand ne uitam la notele de la titularizare, trebuie sa luam in calcul mai multe aspecte, explica specialiștii in educație consultați de publicația de educație Școala 9: evaluarea care nu este adaptata nevoilor reale din sistem, sistemul de examinare axat pe memorare, baremul insuficient, tipul de subiecte.…


Ce parere ai despre aceasta stire?