Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bat clopote de nuntă în familia Clejanilor? Uite-o pe Margherita mireasă!

Publicat:

Margherita le-a facut o surpriza de proportii parintilor ei. Tanara si-a invitat insistent miercuri seara familia la Kanal D ca s-o vada imbracata mireasa.

Ionita de la Clejani a ramas fara cuvinte cand si-a vazut fiica in rochie de mireasa.

"Am primit un mesaj la ora 19:38 si mi-a zis asa: la ora opt sa fiti aici. Daca nu veniti, nici eu nu o sa mai vin niciodata niciunde cu voi", a povestit tatal Margheritei la Kanal D. 


Ionita de la Clejani abia s-a abtinut sa nu izbucneasca in lacrimi, cand si-a dat seama de ce ii chemase Margherita.


Familia…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Imagini rare cu Margherita și Fulgy de la Clejani. Ce fac copiii Clejanilor dupa problemele cu legea / VIDEO

21:20, 04.04.2024 - A trecut o buna perioada de cand Margherita și Fulgy de la Clejani au decis sa nu mai fie in lumina reflectoarelor. Cei doi au preferat discreția, mai ales de cand au fost implicați in diferite situații neplacute, din cauza problemelor cu legea.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?