Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu rochia de mireasă a Andreei Bălan! Duminică face și nuntă și botez. FOTO

Publicat:

Mai este doar o zi pana la cel mai frumos eveniment din viața . Duminica, artista iși unește destinele cu , dupa ce, in urma cu cateva saptamani, spunea „DA” in fața ofițerului starii civile. Tot in aceeași zi este botezata și mezina cantareței, micuța Clara, venita pe lume in martie.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu Viviana Sposub in rochie de mireasa. Anunțul despre nunta cu George Burcea: „Nici anul asta”

15:05, 04.05.2024 - Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, și-a surprins fanii cand a aparut imbracata intr-o rochie de mireasa. Fosta prezentatoare TV a menționat ca nu se va casatori in acest an, așa cum sperau cei care o apreciaza in mediul online.Viviana Sposub și George Burcea formeaza unul dintre cele mai indragite…

Nunta surpriza in showbiz! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil. Primele imagini ca soț și soție

16:50, 06.04.2024 - Vestea momentului in showbiz! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit civil sambata, 6 aprilie 2024. Mirii au publicat primele imagini de la fericitul eveniment pe rețelele sociale, iar mesajele de felicitare au curs din partea fanilor. „Lumee, lumeeee, we did it!! Astia suntem noi, in cea mai…

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Un fost concurent de la Mireasa s-a casatorit cu iubita lui. Cei doi urmeaza sa devina și parinți. Primele imagini din ziua cea mare / FOTO

17:10, 24.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul ca se va casatori, dar avea sa iși cunoasca soția in afara competiției. Un fost concurent de la Mireasa a facut marele pas in urma cu o zi. El și iubita lui se pregatesc și de venirea pe lume a primului lor copil.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!


Ce parere ai despre aceasta stire?