Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima apariție publică a Elenei Gheorghe după ce a anunțat că e însărcinată! Imagini EXCLUSIVE cu vedeta

Publicat:

Dupa ce in urma cu cateva zile a dat marea veste conform careia urmeaza sa devina mama pentru a doua oara, a luat calea Bisericii pentru a mulțumi Divinitații pentru minunea produsa. Iar imaginile in care a fost suprinsa cantareața sunt dovada clara ca acum incearca sa fie mai aproape de cele sfinte.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum i-a schimbat boala, viața Xoniei! Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect! Declarații exclusive! / VIDEO

23:00, 02.05.2024 - Cum s-a schimbat viața Xoniei, o data cu boala de care sufera. Vedeta vorbește despre cel mai sensibil subiect pentru ea. Artista face marturisiri emoționante despre relația cu Divinitatea, dar și despre semnul pe care Dumnezeu i l-a dat.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Mirabela Dauer și-a ingrijorat fanii, dupa ultima ei apariție pe social media. Cat de mult a slabit artista la 76 de ani

13:35, 11.03.2024 - Mirabela Dauer este una ditnre cele mai apreciate interprete de muzica ușoara din istoria Romaniei. Celebra cantareața se bucura de aprecierea a milioane de fani, care ii urmaresc fiecare mișcare pe rețelele sociale. Recent, artista a postat o fotografie care i-a pus pe ganduri pe admiratorii sai. Cat…

Vedeta de la noi, insarcinata pentru prima data! Bruneta a dat vestea cea mare inainte de a se casatori cu iubitul ei: ”Ma uit la ecografii și nu-mi vine sa cred”

22:46, 04.03.2024 - In urma cu ceva timp ii declara in public dragostei celui care urmeaza sa-i devina soț, insa minunea se pare ca s-a petrecut inainte ca cei doi sa ajunga la altar. O vedeta de la noi e insarcinata, iar peste doar cateva luni urmeaza sa devina mamica pentru prima data. Avem declarații in exclusivitate.

Cum arata fratele mai mic al Andrei Volos. I-a facut o declarație publica de ziua lui, deși nu il arata prea des fanilor: „Cat de repede trece timpul...” / FOTO

15:10, 21.02.2024 - Majoritatea persoanelor o cunosc pe Andra Volos, insa nu mulți știu ca ea are un frate de care este foarte mandra. Vedeta i-a facut o declarație publica de ziua lui de naștere, deși nu il arata prea des fanilor. Iata cum arata fratele mai mic al iubitei lui Lele!

Apariție spectaculoasa la premiera fimului in care joaca Anamaria Prodan! Familia lui Ronald Gavril i-a fost alaturi vedetei! Imagini exclusive cu mama, sora și nepoții boxerului / VIDEO

11:25, 09.02.2024 - Anamaria Prodan a trait momente de vis la premiera filmului in care joaca. Vedeta a fost susținuta atat de Ronald Gavril, cat și de intreaga familie a lui. Mama, sora și nepoții boxerului au fost prezenți și au aplaudat-o pe Anamaria Prodan! Imagini exclusive cu intreaga familie a boxerului!


Ce parere ai despre aceasta stire?