Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţist târât 50 de metri pe şosea de un şofer care a refuzat legitimarea

Publicat:

Un politist din cadrul Postului de de Sus, judetul Vaslui, a fost transportat la spital, marti, 22 mai, dupa ce afost accidentatin mod intentionat de un sofer pe care il oprise in trafic.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentat la viața unui polițist. Șoferul drogat l-a tarat un kilometru cu mana prinsa in portiera

09:55, 11.03.2024 - Un tanar a fost reținut pentru 24 de ore pentru ca a refuzat sa fie testat pentru consumul de droguri. Șoferul a plecat de pe loc cu autoturismul și i-a prins mana unui polițist intre geam și portiera. Agentul a fost tarat pe o distanța de aproximativ un kilometru.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Traficul pe Autostrada A2 si alte drumuri nationale. Raportul INFOTRAFIC

07:55, 06.03.2024 - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaca, la aceasta ora, nu sunt semnalate drumuri nationale sau autostrazi cucirculatia oprita ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a conditiilor meteonefavorabile. Estes emnalata ceata, care scade vizibilitatea in trafic sub…

Un șofer de TIR din Romania a avut o moarte cumplita in parcarea firmei din Belgia pentru care lucra: A fost zdrobit și tarat 10 metri

11:30, 01.03.2024 - Valerian, in șofer de TIR din Romania, care lucra pentru o firma de transport din Belgia, a avut o moarte cumplita chiar in parcarea angajatorului, incidentul fiind tratat ca un accident de munca.

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Un polițist din Galați a fost luat pe capota de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

12:15, 29.02.2024 - Un politist local din Galati a fost ranit si a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit intentionat cu masina de catre un barbat care a refuzat sa se legitimeze, iar apoi a parasit locul accidentului.

Un politist din Tulcea a refuzat mita 100 de lei si 50 de euro! Șofer condamnat

16:05, 19.02.2024 - Un barbat din Tulcea a fost condamnat, zilele trecute, la 1 an si 6 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de dare de mita. Instanta a suspendat executarea pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. Barbatul este suspectat ca, in 2018, in timpul controlarii sale in traficul…

Un șofer a refuzat sa sufle in etilotestul polițiștilor. A fost oprit de un echipaj pe o strada din Bistra

13:25, 18.02.2024 - La data de 17 februarie 2024, in jurul orei 21.30, polițiștii Postului de Poliție Bistra, in timp ce acționau pe strada Valea Mare din Bistra, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un barbat de 45 de ani, din comuna Bistra. Polițiștii i-au solicitat conducatorului auto sa se supuna testarii…


Ce parere ai despre aceasta stire?