Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PICĂ GUVERNUL?! Tudose nu vrea interimar!

Publicat:

UPDATE: 20.43:  a venit cu ultimele informații din ședința CEX ca sunt 50 din 67 de semnaturi pentru demisia lui Tudose. , Șerban Nicolae au cerut demisia, se va trece in jumatate de ora la vot. Se va vota doar daca se va da demisia de onoare.

 Votul va valida de fapt demisia de onoare. va pleca și el prin demisie, iar va gira poziția formala in Guvern.   nu vrea sa asigure interimatul.

UPDATE 20.00: Atmosfera de inmormantare in ședința PSD. Este liniște, daca la CExN-urile anterioare erau aplauze, acum nu…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video/update) Ședința CSP: Procuratura Briceni are un nou șef interimar. Cine va conduce instituția

15:15, 18.04.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi, 18 aprilie, in ședința. Inițial, pe ordinea de zi au fost 11 subiecte, doua fiind excluse la inceputul intrunirii. Este vorba punctul 3 și 11 de pe agenda.

(live/update) Guvernul, in ședința: Igor Talmazan, eliberat din funcția de șef al Serviciului Vamal. Cine va asigura interimatul

10:25, 10.04.2024 - Cabinetul de miniștri s-a intrunit astazi, 10 aprilie, intr-o noua ședința la Guvern. Pe ordinea de zi sunt incluse 21 de proiecte, printre care și subiectul cu privire la incorporarea cetațenilor in serviciul militar in termen si cu termen redus in perioada aprilie - iulie 2024.

(live/update) Guvernul, in ședința: Incorporarea cetațenilor in serviciul militar, pe agenda miniștrilor

10:15, 10.04.2024 - Cabinetul de miniștri s-a intrunit astazi, 10 aprilie, intr-o noua ședința la Guvern. Pe ordinea de zi sunt incluse 21 de proiecte, printre care și subiectul cu privire la incorporarea cetațenilor in serviciul militar in termen si cu termen redus in perioada aprilie - iulie 2024.

(live/update) Glume și replici la ședința CMC. Pantea: Doamna Popa nu danseaza pe tribuna, așa ca fara muzica, va rog

13:05, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Sedința decisiva. PSD-PNL, unde ne grabim?

20:00, 14.03.2024 - In sedinta coalitiei nu s-a  decid candidatul pentru Primaria Capitalei.  Nu se știe nici acum daca vor merge separat sau vor avea un candidat comun. Decizia a fost amanata pentru duminica. Pana in acest momnet, social-democratii  au susținut  in acest moment ca vor merge cu Gabriela Firea, iar daca…

Ședința coaliției de guvernare: se vor decide candidaturile pentru Primaria Capitalei si primariile de sectoare

17:10, 14.03.2024 - Liderii coalitiei de guvernare s-au reunit joi dupa-amiaza, la Palatul Victoria, intr-o sedinta in care ar urma sa decida candidaturile pentru Primaria Capitalei si primariile de sectoare, potrivit agerpres.ro. Din partea PSD, alaturi de premierul Marcel Ciolacu, la consultari participa Paul Stanescu,…

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?