Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petre Daea:"Am fost în locul în care fluierul se aude şi când tace şi oamenii frumoşi se văd şi când nu există "

Publicat:

, , a lansat, la Sibiu, campania &"Alege oaia&" apreciind ca se afla în locul cel mai potrivit, având în vedere numarul mare de oieri din judet si dragostea acestora pentru animale. &"Va multumesc ca mi-ati dat posibilitatea ca ma întâlnesc cu dumneavoastra în locul în care fluierul se aude si când tace si oamenii frumosi se vad si când nu exista&", le-a spus ministrul producatorilor din judet.

a fost întâmpinat, sâmbata, la , de barbati îmbracati în…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ciolacu iși face „mea culpa”: „Oamenii politici, printre care ma numar si eu, am invrajbit prea mult romanii intre ei”

16:21, 24.04.2024 - Liderul PSD și prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, la lansarea candidaturii primarului Sectorului 4, Daniel Baluta, pentru un nou mandat, ca abordarea politica a fost mult prea pregnanta asupra administratiei, iar jocul politic a influentat prea mult performanta administrativa.

Nury Guney revine pe scena iUmor cu un numar savuros, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1 ,,Dupa ce bei horinca, ți se schimba naționalitatea in maramureșean!”

23:05, 05.04.2024 - Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, in cel mai nou episod iUmor – Alege comedia sezonul 16.

Ancheta in scandalul vizelor de flotant suspecte, acordate intr-o comuna din Buzau VIDEO

11:10, 29.03.2024 - Locuitorii comunei Balta Alba din Buzau au protestat in fața sediului Primariei. Oamenii și-au exprimat revolta, pentru ca s-a dus vestea ca 70 de persoane au obținut viza de flotant in comuna, in ultimele luni. Scandalul vizelor a ajuns și in atenția Prefecturii.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, la Antena 1! Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

11:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Concurs in cadrul campaniei „Tu stii ce consecinte pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”

00:05, 14.03.2024 - Comunicat de presa IPJ Vrancea: Campania „Tu stii ce consecinte pot avea faptele tale? Fii informat, alege inspirat!”, desfasurata in unitatile de invatamant reprezinta un demers preventiv pentru constientizarea consecintelor asociate faptelor de violenta scolara, de catre elevi, iar concursul organizat…

“Calendarul“, dragostea PSD. Lucian Romașcanu da detalii

08:21, 14.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romașcanu , a vorbit la B1 TV despre blocarea negocierilor privind comasarea alegerilor, afirmand ca in urma negocierilor trebuie stabilit tot calendarul pentru anul electoral 2024. Daca pana la sfarșitul acestei saptamani nu se ia o decizie, adio comasare. “Nu exista…

Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Valentine’s day. Transmite-i un gand bun partenerului de Ziua Indragostiților

06:45, 13.02.2024 - Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Valentine’s day. Transmite-i un gand bun partenerului de Ziua Indragostiților. Vine Valentine’s day, iar pe langa cadourile pe care le oferi partenerului sau partenerei tale, un mesaj romantic nu trebuie sa lipseasca. Daca ești in lipsa de idei și totuși vrei sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?