Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peşte la cuptor. Cele mai bune reţete pentru Revelion

Publicat:

Peste la cuptor # 1: Peste alb in sos picant de rosii cu garnitura de cartofi natur

alb in sos picant de rosii cu garnitura de cartofi natur

1 kg de peste proaspat, curatat

4 linguri pasta de rosii

4 catei de usturoi

2 foi de dafin

1 ardei iute

tarhon (dupa gust)

4 linguri ulei de masline extravirgin

sare

piper

Mod de preparare Peste alb in sos picant de rosii cu garnitura de cartofi natur

Pestele (file sau trunchi) spalat se taie in bucati potrivit de mari care se ung cu 2 linguri de ulei…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Handbal (f) / SCMU Craiova, victorioasa in fața „lanternei roșii“ din Liga Florilor

18:15, 09.03.2024 - Handbalistele de la SCMU Craiova au bifat un prim succes dupa șapte runde de „seceta“ totala. Formația alb-albastra s-a impus sambata dupa masa in Sala Polivalenta in fața „lanternei roșii“ din Liga Florilor, Știința București, cu scorul de 30-21. Partida a contat pentru etapa a 18-a din Liga Naționala.…

Rețeta prajiturii cu malai a la chef Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care o transforma in delicatesa

19:00, 28.02.2024 - Florin Dumitrescu, fostul component al indragitei emisiuni „Chefi la Cuțite”, ne ademenește cu o rețeta delicioasa de prajitura cu malai. Preparatul, cel mai probabil, te duce cu gandul la copilarie, dar reinterpretarea este facuta intr-un stil inconfundabil a la Chef Dumitrescu. Un desert ușor de facut,…

Rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Preparatul pe care sa-l gatești in seara de Valentine's Day

21:00, 14.02.2024 - Daca vrei sa-ți surprinzi partenerul in seara de Valentine's Day, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci pregatește rețeta de file de somon la cuptor cu sparanghel și cartofi dulci. Este un preparat delicios pentru Ziua Indragostiților. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare, dar și care…

Pește cu roșii și usturoi la cuptor, un preparat simplu și sanatos. Cat trebuie gatit ca sa fie suculent

12:45, 08.02.2024 - Este un preparat delicios și foarte sanatos. Peștele cu roșii și usturoi la cuptor este o rețeta simpla și rapida. Este atat de ușor de facut: nu trebuie decat sa așezi ingredientele in tava și sa pui la cuptor.

Gustul autentic al papricașului de pui, acum și la tine acasa. Rețeta tradiționala ungureasca

12:10, 05.02.2024 - Ingrediente- 1 kg de pulpe de pui, taiate in bucați potrivite- 2 cepe mari, tocate fin- 3 ardei grași, roșii și verzi, cubulețe- 3 linguri de ulei de floarea-soarelui- 3 linguri de pasta de roșii- 1 lingura de faina- 1 lingurița de boia dulce- 1/2 lingurița de boia iute- 500 ml supa de pui sau apa calda-…

Preparatul cu care Andreea Esca i-a cucerit pe fani. A explicat totul pas cu pas. „M-am apucat sa fac mancare la 44 de ani”

11:51, 01.02.2024 - Andreea Esca, in varsta de 51 ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare cu unul dintre preparatele sale preferate. Prezentatoarea știrilor Pro TV a explicat pas c pas reteta, care este una foarte simpla, cu ingrediente la indemana oricui.Chiar daca a recunoscut ca nu a gatit pana la 44 de…


Ce parere ai despre aceasta stire?