Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

Publicat:
Părinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați definitiv

Curtea de a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol si foto: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi parinti au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, dupa ce si-au retras cei 4 copii de la scoala

08:00, 17.05.2024 - Doi parinti din Bihor au fost condamnati la patru luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-au retras copiii de la scoala. Decizia este definitiva. Cei doi au refuzat sa-i mai lase pe cei mici sa participe la cursuri pe motiv ca nu sunt de acord cu materia predata. Familia locuiește in comuna Bratca,…

Dosarul homeschooling la final: Parintii din Bihor care isi educau copiii acasa sunt obligati sa-i reinscrie la scoala

17:06, 11.05.2024 - S-a pronuntat verdictul final in cazul parintilor din Bihor care si-au scos cei patru copii de la scoala si ii educau acasa, sub pretextul ca vor sa-i fereasca de ispita internetului. Judecatorii au decis ca parintii au gresit si ca trebuie sa-si reinscrie copiii la scoala.

Parinți din Bihor, condamnați pentru homeschooling - Inchisoare cu suspendare dupa ce și-au retras copiii de la școala

23:31, 10.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat joi hotararea definitiva in cazul unui cuplu din Bihor acuzat ca și-a retras copiii din sistemul de invațamant de stat pentru a-i educa acasa. Hotararea menține sentința inițiala a Judecatoriei Aleșd, condamnandu-i pe cei doi parinți la patru luni de inchisoare, cu…

Doi parinti din Bihor au fost condamnati la inchisoare cu suspendare, dupa ce si-au retras cei 4 copii de la scoala

17:05, 10.05.2024 - Doi parinti din Bihor au fost condamnati la patru luni de inchisoare cu suspendare dupa ce si-au retras copiii de la scoala. Decizia este definitiva. Cei doi au refuzat sa-i mai lase pe cei mici sa participe la cursuri pe motiv ca nu sunt de acord cu materia predata.

Sentința definitiva: parinții din Bihor care și-au retras 4 copii de la școala de stat pentru homeschooling, condamnați

16:31, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a pronunțat, joi, sentința definitiva in cazul celor doi parinți din Bihor acuzați de impiedicarea accesului la invațamantul general obligatoriu dupa ce și-au retras patru copii de la școala pentru a-i inscrie in sistemul de invatamant de tip homeschooling.

Parinții care iși retrag copiii de la școala pentru homeschooling risca inchisoarea. Situația in județul Cluj

13:00, 10.04.2024 - Un caz intens mediatizat la inceputul anului a adus in atenție cazurile de parinți care iși retrag copiii de la școala, pentru a invața de acasa, in sistemul home schooling. Doi parinți din județul Bihor, care nu și-au mai trimis copiii la școala, au fost condamnați la inchisoare cu amanare. Inspectoratul…

124.000 de dosare au avut de judecat instanțelor din Bihor și Satu Mare, in 2023. Cat a durat, in medie, un proces

07:40, 17.03.2024 - Fiecare judecator de la Curtea de Apel Oradea a avut de soluționat, in medie, 485 de dosare pe parcursul anului 2023, iar durata medie de soluționare a unui caz a fost de doua luni și jumatate - in privința proceselor penale și de puțin peste patru luni, in cazul celor non-penale.


Ce parere ai despre aceasta stire?