Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PANTOFI STILETTO Pantofii cu toc subțire au început să fie la modă în anii ‘50

Publicat:
PANTOFI STILETTO Pantofii cu toc subțire au început să fie la modă în anii ‘50

Pantofii stiletto sunt printre preferatii femeilor din intreaga lume, datorita feminitatii si delicatetii pe care o adauga unei tinute. The post PANTOFI STILETTO Pantofii cu toc subțire au inceput sa fie la moda in anii ‘50 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

LOTUL ECHIPEI NAȚIONALE Alin Stoica: ”Chipciu ar trebui sa fie titular la naționala!”

16:06, 23.03.2024 - Echipa naționala a Romaniei va disputa doua meciuri de pregatire in luna martie, cu Irlanda de Nord (22 martie) și Columbia (26 martie). The post LOTUL ECHIPEI NAȚIONALE Alin Stoica: ”Chipciu ar trebui sa fie titular la naționala!” first appeared on Informatia Zilei .

ATAC TERORIST Zeci de morții și raniți impușcați intr-o sala de concerte dintr-un mall in Moscova

20:45, 22.03.2024 - Un atac armat urmat de o explozie a declanșat un incendiu major la sala de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, lasand in urma 14 morți și provocand o situație de criza cu raspuns urgent necesar. The post ATAC TERORIST Zeci de morții și raniți impușcați intr-o sala de concerte dintr-un mall in…

DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București.

09:41, 22.03.2024 - Pentru naționala Romaniei va fi unul dintre meciurile de pregatire inainte de EURO 2024. The post DENNIS MAN - FOTBALISTUL DECISIV Romania se va confrunta cu Irlanda de Nord intr-un meci amical vineri, la ora 21:45, pe Arena Naționala din București. first appeared on Informatia Zilei .

TRAGEDIE Femeie ucisa de soțul violent in scara blocului

10:20, 21.03.2024 - Despre aceasta tragedie a fost anunțata poliția de catre fiica victimei, iar agresorul a fost imediat capturat la fața locului. The post TRAGEDIE Femeie ucisa de soțul violent in scara blocului first appeared on Informatia Zilei .

CAMPIONAT Judoka de la CSM Olimpia pe podium la CN U14 și U16

12:30, 20.03.2024 - Judoka Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare au avut evoluții foarte bune și au urcat pe podium la Campionatul Național U14 și U16. The post CAMPIONAT Judoka de la CSM Olimpia pe podium la CN U14 și U16 first appeared on Informatia Zilei .

Semnalul de la București pentru provincie

21:40, 19.03.2024 - Alegerea primarilor dintr-un singur tur se razbuna. De zile intregi PSD și PNL se chinuie sa gaseasca o formula pentru a caștiga alegerile locale din București. The post Semnalul de la București pentru provincie first appeared on Informatia Zilei .

MAGIA CUVINTELOR Impactul cititului in dezvoltarea copiilor

13:00, 19.03.2024 - Iși dezvolta inteligența și capacitatea analitica prin explorarea lumii imaginare a carților The post MAGIA CUVINTELOR Impactul cititului in dezvoltarea copiilor first appeared on Informatia Zilei .

Cum sa asortezi pantofii stiletto cu orice ținuta

16:30, 26.02.2024 - Cunoscatori ai modei sau nu, toți ne dorim sa aratam bine și sa ne simțim increzatori in hainele noastre. Pantofii stiletto sunt un accesoriu cheie care poate transforma o ținuta banala intr-una sofisticata.


Ce parere ai despre aceasta stire?