Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PANICĂ în familia lui Florin Salam. Fiica manelistului, surprinsă în Italia de CUTREMUR

Publicat:

"Te gandesti la atentate teroriste si iata cum vine un cutremur peste tine. Ne-am speriat ingrozitor. Am aflat de cutremur la cateva zeci de minunte dupa producerea lui.

Ne-a sunat cineva sa ne spuna, stiind ca Betty e plecata la Roma. Dupa asta, ne-am sunat unii pe altii si ne-am alertat intre noi. Am reusit sa vorbim la telefon cu Betty si asa ne-am linistit.

Cutremurul s-a simtit la Roma, unde sunt ei, dar nu s-a soldat cu victime sau cladiri distruse, cum s-a intamplat in orasul unde a fost epicentrul. si Catalin sunt bine, se intorc joi in tara", ne-a declarat matusa…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Italia

07:40, 25.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo. Citește și: CEC Bank avertizeaza asupra unei noi metode…

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Primele declarații ale lui Florin Salam, dupa ce a fost eliberat! Cine ii dorește raul manelistului: ”Este o piedica pentru ei” / PAPARAZZI

19:25, 14.03.2024 - Dupa aproape o zi petrecuta in arest, Florin Salam a fost eliberat și plasat sub control judiciar. Manelistul a plecat acasa in urma cu cateva minute, iar paparazzii Spynews.ro au fost prezenți la fața locului. Iata ce declarații a facut, la ieșirea din arest, și cine ii vrea raul manelistului!

Un pictor roman a disparut fara urma in Italia, dupa ce a ieșit la intalnire cu o fata. Dupa 13 ani, familia lui spera sa fie in viața

12:36, 07.03.2024 - Caz șocant in Italia. Un pictor roman a disparut subit, dupa ce a ieșit la o intalnire cu o fata. De atunci, nimeni nu a mai reușit sa vorbeasca cu el. Familia lui il cauta fara incetare de 13 ani și tot ce spera este sa fie inca in viața.

Prima reacție a lui Betty Vișanescu, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei la Asia Express 2024 / FOTO

14:55, 26.02.2024 - Betty Vișanescu a avut o prima reacție, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei, Catalin, la Asia Express 2024. Iata ce a transmis artista despre competiție, prin intermediul rețelelor de socializare!

Ultimul mesaj lasat de Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia acum doi ani: „Aș fi sunat-o pe mama...”

08:06, 08.02.2024 - Apar detalii șocante in cazul Andreei Rabciuc, romanca disparuta in Italia, ale carei ramașițe umane au fost gasite intr-o casa abandonata, situata in Castelplanio, provincia Ancona. Anchetatorii au descoperit un mesaj scris cu markerul pe o bucata de lemn, aproape de scheletul tinerei.

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!

Roxana Dobre, mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi: „Prin ce am trecut...” / FOTO

10:00, 27.01.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi și nu considera ca partenerul ei de viața a greșit cu ceva. Iata ce a postat soția artistului pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?