Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orfelinatul din Târgu Frumos se desfiinţează. Unge ajung copiii

Publicat:

Masura va fi supusa aprobarii plenului in cadrul sedintei sale de maine, facand parte din politica generala de desfiintare a centrelor rezidentiale mari. de la va fi luat de patru case de tip familial, cu o capacitate de 12 copii fiecare. Pentru ceilalti copii cazati in centrul actual vor fi luate alte masuri de protectie.   Ei vor fi reintegrati in familii sau in familiile extinse sau in (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tot Nelu Popa aduce la școala copiii din Bocșa și Maureni

10:36, 11.04.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Deși interesele politice oculte de la județ au lasat municipiul cu jumatate din alocarea pentru celelalte doua localitați, Reșița continua sa faca efortul necesar pentru elevii de acolo! Social-democrații alocau, in urma cu o luna, 2.450.000 orașului Bocșa, in vreme ce Reșiței doar 1.650.000,…

Cum ajung 'samuraii' sa ne taie copiii in școli. Ii trimitem sa invețe, dar sa nu știm daca vor veni teferi

15:36, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la Școala „Nicolae Titulescu“ din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat cu o maceta.

Cum ajung „samuraii“ sa ne taie copiii in școli. Cine asigura paza unitaților de invațamant

06:55, 05.04.2024 - Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului de la școala Nicolae Titulescu din Capitala, acolo unde un elev a fost violat in toaleta, și avem parte de o noua poveste cu iz penal: un elev a fost atacat in curtea școlii și taiat la mana cu o maceta.

Cum ne ținem copiii departe de energizante. Medic toxicolog: Sunt tineri care ajung la spital dupa doua, trei doze

10:05, 22.02.2024 - Comercianții care vand bauturi energizante minorilor risca amenzi de pana la 30.000 de lei și inchiderea magazinului, potrivit unei noi legii adoptata zilele trecute de Parlament. Medicii atrag insa atenția ca aceasta lege nu este suficienta.

Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma”

08:36, 14.02.2024 - Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma” Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales…

Alcoolul, temelie in satele sarace din Romania. Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani

23:50, 13.02.2024 - Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales la țara, in aceste zone, se bea de se stinge. Recunosc asta pana și localnicii.

VIDEO și FOTO: Prefectul Nicușor Halici: Haideți sa luptam cu flagelul care ne distruge copiii și viitorul

00:00, 12.02.2024 - La sediul Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, a avut loc vineri o dezbatere in vederea prevenirii și combaterii consumului de substanțe psihoactive in randul elevilor vranceni, in cadrul campaniei „O singura data poate deveni mereu!”. Au participat elevi, profesori, consilieri școlari, directori…

Iulian Dumitrescu, șeful CJ Prahova, contesta controlul judiciar. Ar putea afla azi decizia instanței

10:50, 08.02.2024 - Intrat in vizorul DNA, președintele Consiliului Județean (CJ) Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu, ar putea afla joi daca scapa de masura de control judiciar. Șeful CJ Prahova a contestat in instanța masura controlului judiciar dispusa de catre procurorii DNA in cazul sau. Iulian Dumitrescu a venit,…


Ce parere ai despre aceasta stire?