Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oradea găzduiește evenimentul ”Oradea Healthy Plate 2024 - Conferința de Nutriție, Dietetică, HoReCa și Siguranță alimentară” care va avea loc pe 27 și 28 martie, la Hotel Hilton Oradea.

Publicat:
Oradea găzduiește evenimentul ”Oradea Healthy Plate 2024 - Conferința de Nutriție, Dietetică, HoReCa și Siguranță alimentară” care va avea loc pe 27 și 28 martie, la Hotel Hilton Oradea.

Motorul din spatele conceptului este Ramona Tomuța, nutriționist dietetician, creatoare a Atelierelor gastronomice pentru copii, ”Mancarea e bucurie”. Alaturi de colegii ei Ioana Haș, și , Ramona și-a dorit sa creeze un context in care nutriția, sanatatea și siguranța alimentara sa se uneasca intr-o experiența practica și teoretica pentru a le oferi celor prezenți un set complex de informații, care sa-i ajute sa-și mențina sau sa iși recaștige sanatatea.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol si foto: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evitați excesul alimentar și asigurați siguranța alimentara de Paști

12:25, 03.05.2024 - ANSP recomanda evitarea excesului alimentar și respectarea practicilor de siguranța alimentara in timpul Sarbatorilor Pascale, oferind sfaturi pentru o tranziție sanatoasa de la dieta vegetariana la cea animaliera și subliniind importanța alegerii și prepararii corecte a produselor tradiționale. The…

Cele mai bune 11 alimente pentru recuperarea musculara de dupa sala

10:05, 02.05.2024 - Tocmai ai ajuns acasa de la sala dupa un antrenament solid și cauți prin frigider și camara ceva care sa-ți satisfaca pofta de mancare aparuta dupa efort. Dar, inainte de a lua primul lucru care arata bine, ar trebui sa iei in considerare alegerea unui aliment ideal pentru recuperarea musculara, transmite…

Ce am facut in Parlamentul European pentru siguranța alimentara a romanilor și pentru a proteja fermierii

10:21, 12.04.2024 - Una dintre prioritațile majore pentru noi, europarlamentarii PNL, inca de la inceputul atacului Rusiei asupra Ucrainei, a fost aceea de a cere Comisiei Europene sa adopte o strategie clara și decisiva pentru a crește producția alimentara a Europei.

Romanii au venituri mici, dar risipa alimentara este la cote uriașe. Cate kilograme de mancare aruncam in fiecare an

09:45, 15.03.2024 - In Romania mancarea se arunca in cantitati industriale, iar 40% din risipa alimentara se inregistreaya chiar in locuintele oamenilor. In medie, un roman arunca la gunoi aproximativ 75 de kilograme de alimente pe an. Conform informațiilor transmise de specialiști, pentru combaterea acestui lucru, se…

GastroPan 2024 a inceput joi, la Brasov

13:55, 14.03.2024 - Pasionatii de brutarie, patiserie, cofetarie si gastronomie se reunesc, de joi pana sambata, la Brasov, la GastroPan 2024, evenimentul emblematic al industriei panificatiei, patiseriei, cofetariei si HoReca din Romania. Pe langa tendintele actuale, GastroPan 2024 va fi gazda unor noutati fascinante…

Care sunt alimentele pe care le poți manca chiar daca sunt mucegaite, conform unui specialist in siguranța alimentara

21:40, 15.02.2024 - Cand vine vorba de siguranța alimentara, mulți sunt adepți ai vechii zicale: „Cand ai indoieli, le arunci". Insa a fi precaut implica deseori sa renunți la alimentele scumpe, poate chiar inainte de a fi nevoie.

Ramona Lile: „Doua noi specializari la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad”. Programul de Nutriție și Dietetica a intrat in oferta educaționala a UAV

16:40, 13.02.2024 - Comunicat. Doua noi programe de studii de licența la universitatea de stat din Arad sunt cuprinse in oferta educaționala incepand cu anul universitar 2024-2025. Este... The post Ramona Lile: „Doua noi specializari la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad”. Programul de Nutriție și Dietetica a intrat in…

SIGURANȚA ALIMENTARA Care sunt diferențele dintre o branza naturala și una falsificata?

19:21, 05.02.2024 - Sezonul fatarilor la oi si capre este inca in desfasurare. Intarcarea mieilor si a iezilor o sa faca posibila aparitia pe piata a casului, a branzei de burduf, nu in ultimul rand, a urdei. The post SIGURANȚA ALIMENTARA Care sunt diferențele dintre o branza naturala și una falsificata? first appeared…


Ce parere ai despre aceasta stire?