Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olivia Steer a vorbit despre momentul în care fiul său i-a spus că nu mai vrea să fie vegetarian

Publicat:

Personalitate controversata, este cunoscuta totodata și pentru stilul ei de viața sanatos. Invitata recent intr-o emisiune TV, vedeta a povestit despre momentul in care fiul sau cel mare a venit de la școala și i-a spus ca nu mai vrea sa fie vegetarian. In emisiunea , “Dincolo de aparente”, care va fi difuzata duminica aceasta, de la 13:00, la , va povesti ce a simțit in momentul in care fiul ei cel mare i-a spus ca nu mai vrea sa fie vegetarian. și au impreuna doi baieți, David (11 ani) și Luca (9 ani), pe care…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Mantea, atitudine nepotrivita fața de fiul ei, David. „A treia zi deja a inceput sa ma enerveze. Și mi-a fost ciuda pe mine”

12:20, 24.03.2024 - Andreea Mantea, in varsta de 37 de ani, este mama unui baiat, David, in varsta de 8 ani, pe care il crește singura. Relația dintre ei este una stransa și speciala. Invitata la Fresh by Unica, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit despre asemanarea incredibila dintre ea și David. Vedeta a recunoscut…

Star Matinal. Alexandra Velniciuc, despre relația speciala pe care o are cu Horia Moculescu: „In momentul in care nu va mai fi...” / VIDEO

12:10, 22.03.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alexandra Velniciuc a vorbit despre relația pe care o are cu Horia Moculescu. Cei doi se ințeleg foarte bine. Iata ce a declarat celebra actrița despre acest subiect important din viața ei!

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Cum a fost pentru Simona Halep momentul in care a venit decizia de 4 ani. Tenismena a avut un șoc: „Am fost profund afectata...” / VIDEO

09:55, 08.03.2024 - Simona Halep a vorbit despre un moment greu pentru ea, acela in care a venit decizia de 4 ani. Jucatoarea de tenis a avut un șoc. Iata ce declarații a facut sportiva cu privire la acest subiect important!

Copii invațați la școala cum sa manance sanatos. „Nu mergem sa slabim elevii, ci sa aratam sursele corecte de nutrienți”

15:50, 14.02.2024 - In unitațile școlare din orașul Mioveni, județul Argeș, autoritațile locale au incheiat parteneriate cu un specialist in nutriție care le explica elevilor cum sa aiba un stil de viața sanatos, bazat pe o alimentație echilibrata și diversificata.

Dotari pentru școala din comuna Meteș: table interactive, sisteme all-in-one și laptopuri. Licitația, lansata in SEAP

21:31, 12.02.2024 - Dotari pentru școala din comuna Meteș: table interactive, sisteme all-in-one și laptopuri. Licitația, lansata in SEAP Dotari pentru școala din comuna Meteș. Preșcolarii și elevii din comuna Meteș vor beneficia de echipamente digitale moderne, printr-o investiție de peste 310.000 de lei.  Primaria comunei…

Școala cu cea mai mare centrala fotovoltaica din mediul rural. Cat a venit factura la lumina

14:11, 09.02.2024 - O școala gimnaziala din Dolj deține cea mai mare centrala cu panouri fotovoltaice dintr-o zona rurala. Mai exact, este vorba despre 356 de panouri montate pe acoperiș, o investiție care a costat 530.000 de lei. Panourile fotovoltaice au fost montate in luna decembrie a anului trecut.

Școala verde din Romania, unde elevii invața sa manance sanatos, sa faca economie la utilitați și sa salveze natura

19:00, 05.02.2024 - O școala din Botoșani educa generații de elevi ecologiști. Este singura școala eco din județ, recunoscuta cu distincții la nivel internațional. Profesorii spun ca toate activitațile ecologice au reușit sa schimbe mentalitatea elevilor și parinților.


Ce parere ai despre aceasta stire?