Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OFERTĂ surprinzătoare pentru Adrian Mutu. „Briliantul” ar putea să antreneze în Italia

Publicat:

1473850998 se afla la inceputul unei cariere de antrenor și a primit deja o oferta, din partea lui , directorul general al Fiorentinei.

se pregatește pentru o cariera în antrenorat, dupa ce a debutat, în sezonul trecut, pe banca formației ASA Târgu Mureș. Fostul internațional român a afirmat ca a primit deja o oferta, din partea lui , directorul general al Fiorentinei, cel care i-a propus sa pregateasca formația de tineret a clubului.

&"M-am întâlnit cu Andrea Della…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanii au decis: Care sunt locurile preferate pentru vacanța de Paște - Alegerile sunt surprinzatoare

18:50, 23.04.2024 - Romania se afla in topul destinatiilor spre care se va zbura de Paste, semn ca romanii din diaspora se intorc acasa pentru sarbatori, conform Vola.ro, care precizeaza ca Italia, Spania, Grecia, Franta, Malta sunt destinatiile externe preferate pentru perioada de Paste, 55% dintre romani afirmand ca…

Cat de frumoasa este soacra lui Adrian Mutu. Cum arata mama Sandrei Mutu la 53 de ani

19:50, 23.03.2024 - Adrian Mutu are o soacra superba! Mariana Bachici, mama Sandrei Mutu, este de o frumusețe deosebita la 53 de ani. Aceasta iși menține aspectul fizic de invidiat. Iata cum arata femeia care i-a dat viața soției antrenorului roman de fotbal.

Strong Pizza – marea deschidere, astazi, cu oferta speciala la comenzi online și telefonice

11:06, 21.03.2024 - Pizza ca-n Italia, diverse sortimente, dar la tine acasa sau la birou, meniul zilei – varianta cu carne sau de post, ori meniuri de grill, șaorma la lipie sau la farfurie, mici delicioși sau coaste de porc la cuptor – sunt cateva din bunatațile pe care Strong Pizza le livreaza, la ...

Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, a murit. Adrian Mutu, in doliu / FOTO

18:40, 19.03.2024 - Vești triste pentru iubitorii de fotbal! Joe Barone, directorul general al Fiorentinei, s-a stins din viața. Anunțul trist a fost facut in urma cu puțin timp. Adrian Mutu este in doliu de cand a aflat.

Vești ingrijoratoare din Italia. Directorul executiv al Fiorentinei este ținut acum in viața de aparate!”

18:01, 18.03.2024 - Joe Barone (57 de ani), CEO-ul Fiorentinei, a fost operat duminica seara pe cord deschis și medicii raman rezervați in privința prognosticului vital. Potrivit Gazzettei dello Sport, starea americanului este critica, dar stabila, dupa infarctul suferit in hotel. ...

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

Caz incredibil in Italia. Un roman a fost prins in timp ce fura un pui rotisat, din cauza foamei. Cum a reacționat judecatorul

10:15, 21.02.2024 - Caz incredibil a ajuns in atenția tuturor. Un roman a furat un pui rotisat dintr-un magazin din Italia. Barbatul a fost prins de poliiști, iar mai apoi a ajuns in instanța. Iata ce decizie au luat judecatorii in cazul sau, dupa ce a marturisit ca a recurs la acest gest din cauza ca i-a fost foame.

Fotbalistul de la Rapid așteptat de Adrian Mutu la CFR Cluj

12:16, 05.02.2024 - ​Adrian Mutu a venit sa cucereasca titlul alaturi de CFR Cluj, insa antrenorul roman iși dorește in continuare jucatori pentru a avea dubluri pe toate posturile. „Briliantul” și-a indreptat atenția catre un jucator pe care l-a antrenat la Rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?