Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ofensiva rusă în Harkov ia amploare - Ucrainenii recurg la evacuări forțate

Publicat:
Ofensiva rusă în Harkov ia amploare - Ucrainenii recurg la evacuări forțate

Doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse, a anuntat seful Departamentului de aparare civila din cadrul din regiunea Harkov, , noteaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, evacuarea obligatorie a populatiei din Kindrashivka si Kurylivka se impune ca urmare a refuzului localnicilor de a parasi satele, in ciuda riscurilor militare iminente.
''Continua evacuarea obligatorie a populatiei din unele localitati din raionul Kupiansk. In plus, a fost anuntata evacuarea obligatorie a locuitorilor din Kindrashivka

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia bombardeaza masiv caile ferate din Ucraina pentru a bloca ajutorul Occidentului: „Pregatește o ofensiva de amploare”

08:01, 27.04.2024 - Rusia si-a intensificat atacurile asupra retelei feroviare ucrainene pentru a „paraliza” aprovizionarile militare cu material din Occident, in vederea unei noi ofensive, a declarat vineri un oficial ucrainean de rang inalt in domeniul securitatii AFP, citat de News.ro.

Ajutorul militar american nu va face posibila o ofensiva rapida a Ucrainei - OFICIAL

23:46, 25.04.2024 - "Ucrainenii isi rationalizeaza munitia de ceva vreme (...), asa ca rusii, pe scurt, au reluat initiativa", a declarat presei responsabilul militar american, sub rezerva anonimatului., relateaza AFP, citat de Agerpres.Ajutorul militar din partea aliatilor "le va permite ucrainenilor sa inceapa sa reia…

Evacuare fortata a familiilor cu copii in regiunea Harkov. Ucrainenii retrag civilii din calea bombelor rusești

23:10, 11.04.2024 - Autoritatile din regiunea Harkov (nord-estul Ucrainei), care a fost puternic lovita de bombardamente rusesti, au ordonat evacuarea fortata a familiilor cu copii din 47 de sate din apropierea frontierei.

Ucrainenii se tem ca Rusia folosește un nou tip de arma in Ucraina. „E ceva intre bomba ghidata și racheta”

17:01, 28.03.2024 - Este posibil ca Rusia sa fi utilizat un nou tip de bomba cu sistem de ghidare in atacurile aeriene asupra orasului Harkov, din nord-estul Ucrainei, care au ucis cel putin o persoana miercuri, au declarat oficialii locali, citati joi de Reuters, informeaza Agerpres.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 748 | Bloc de cinci etaje din Harkov, lovit de ruși cu o bomba ghidata

07:30, 12.03.2024 - Forțele ruse au bombardat in noaptea de luni spre marți o zona rezidențiala din orașul Kupiansk, regiunea Harkov, cu o bomba aeriana ghidata. In urma atacului, un bloc de cinci etaje a fost cuprins de flacari și distrus complet, a anunțat Serviciul de Stat de Urgența al Ucrainei. Incendiul a fost intre…

Israelul a prezentat un plan pentru evacuarea civililor din Fașia Gaza, inainte de ofensiva din Rafah

08:11, 26.02.2024 - Armata israeliana a prezentat un plan pentru evacuarea populatiei civile din zonele de lupta din Fasia Gaza, precum si viitorul plan operational, au anuntat luni serviciile premierului Benjamin Netanyahu, informeaza AFP si dpa, preluate de Agerpres.

Razboi in Ucraina, ziua 731. Localitati evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse - LIVE TEXT

08:10, 24.02.2024 - Potrivit sursei citate, evacuarea obligatorie a populatiei din Kindrashivka si Kurylivka se impune ca urmare a refuzului localnicilor de a parasi satele, in ciuda riscurilor militare iminente, scrie agerpres.ro.''Continua evacuarea obligatorie a populatiei din unele localitati din raionul Kupiansk.…

Ucraina anunța ca doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat din cauza ofensivei armatei ruse

07:35, 24.02.2024 - Doua localitati din raionul Kupiansk vor fi evacuate fortat, ca urmare a ofensivei armatei ruse, a anuntat seful Departamentului de aparare civila din cadrul Administratiei Militare din regiunea Harkov, Ivan Socol.


Ce parere ai despre aceasta stire?