Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zavoranu, declaraţii halucinante la căpătâiul lui Vadim Tudor: "Trebuia să ne vedem, să fie o împăcare fără tam tam!"

Publicat:

a fost la cimitirul unde a fost depus sicriul în care se afla trupul neînsufletit al lui . Bruneta a vrut sa îi aduca un ultim omagiu publicistului, iar cu aceasta ocazie a facut câteva declaratii emotionante despre politician.

a intrat în direct în cadrul emisiunii "", de la , si a marturisit ca trebuia sa se întâlneasca cu Vadim Tudor chiar în ziua în care acesta încetat din viata.

"Este extrem de ciudat, cum a vrut cu putin…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Termen nou in dosarul lui Vlad Pascu: Mama Robertei, tanara ucisa la 2 Mai, face declaratii- Speram ca se va face dreptate (VIDEO)

10:00, 18.04.2024 - Mama Robertei, tanara ucisa in accidentul d ela 2 Mai, judetul Constanta este prezenta si la Judecatoria Mangalia azi, 18 aprilie 2024, cand a fost anuntat un termen nou in dosarul lui Vlad Pascu. Este o zi grea pentru parintii ai caror copii s au stins din viata in urma impactului. Sa vedem ce se intampla.…

Acces Direct. Cum vrea sa demonstreze familia Alinei ca tanara a fost ucisa cu premeditare de Loredana Atanasoaie. Declarații halucinante: ”A planuit din Vaslui...” / VIDEO

17:50, 29.03.2024 - Familia Alinei, tanara ucisa in Mangalia și abandonata intr-o valiza de prietena ei cea mai buna, tuna și fulgera! Loredana Atanasoaie are șanse sa primeasca o condamnare de 7 ani de inchisoare, iar mama victimei vrea sa faca dreptate! Familia ei a facut declarații halucinante, conform carora Loredana…

Din ce caștiga bani Oana Zavoranu. A pierdut 50.000 de euro, dar a și scos profit: „Ma intrețin din diverse afaceri”

09:30, 27.03.2024 - Oana Zavoranu are mai multe afaceri din care caștiga bani, cea mai recenta fiind magazinul online cu haine inspirate din stilul ei vestimentar. Intr-o dezvaluire sincera, ea a dezvaluit ca nu aceasta e sursa ei principala de venit. In varsta de 50 de ani, Oana Zavoranu nu se intreține din aparițiile…

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Ce pretenții are Rux și Opulența de la viitorul iubit! Influencerița da carțile pe fața. Declarații exclusive

23:51, 25.02.2024 - Ce pretenții are Rux și Opulența de barbatul din viața ei. Bruneta ne-a dezvaluit care sunt calitațiile pe care ar trebui sa le intruneasca viitorul iubit. Influencerița vorbește deschis despre prioritați, dar și despre empatie.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Oana Zavoranu a picat testul de cultura generala de pe TikTok. Internautii au ras cu lacrimi, ce gafe a facut

19:21, 13.02.2024 - Oana Zavoranu s-a facut de ras pe internet! Bruneta este destul de activa pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, acolo unde ține legatura cu fanii sai. Recent, fosta actrița a fost supusa unui test de cultura generala, dar l-a picat. Cand au auzit ce a putut sa raspunda diva, internauții au…

O noua victorie in instanța pentru Oana Zavoranu! Bruneta este tot mai aproape sa iși recupereze bunurile: ”Au fost protejate de...” / FOTO

08:40, 09.02.2024 - Vești bune pentru Oana Zavoranu! Bruneta a mai atins o victorie in instanța, dupa o perioada grea din viața ei. Decizia magistraților de la Tribunalul București au adus multa bucurie și implinire in sufletul ei, fapt pe care l-a și exprimat public, pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?