Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O LISTĂ DETALIATĂ Beneficiile pentru donatorii de sânge

Publicat:
O LISTĂ DETALIATĂ Beneficiile pentru donatorii de sânge

Procesul de subscriere nu implica comisioane din partea bancilor intermediare, iar veniturile obținute din dobanzi sau caștigurile de capital sunt scutite de impozitare. The post O LISTA DETALIATA Beneficiile pentru donatorii de sange first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este oficial: donatorii de sange ar putea plati impozite mai mici

18:11, 03.04.2024 - Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede reducerea impozitului pe cladiri și terenuri pentru persoanele care doneaza sange constant. Va ramane la latitudinea consiliilor locale sa stabileasca daca vor acorda aceasta reducere.

LISTA EUROPARLAMENTARE Incurcaturi la lista PNL – PSD la europarlamentare. Independenta de pe locul 1, Ramona Chiriac s-a retras

17:01, 22.03.2024 - Lista comuna PSD-PNL la europarlamentare a fost validata in ambele partide. Conducerile PSD și PNL s-au intalnit joi, in ședințe separate, pentru a o vota. The post LISTA EUROPARLAMENTARE Incurcaturi la lista PNL – PSD la europarlamentare. Independenta de pe locul 1, Ramona Chiriac s-a retras first…

BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație

14:00, 20.03.2024 - O veste buna pentru iubitorii de gustari - nu exista o alegere mai buna pentru gustarile dintre mese decat nucile.  The post BENEFICIILE NUCILOR Nucile, gustarea perfecta ce poate fi introdusa zilnic in alimentație first appeared on Informatia Zilei .

PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare

12:51, 12.03.2024 - Procesul de cadastru general este gratuit pentru cetațeni și face parte din Programul Național de Cadastru și Carte Funciara (PNCCF). The post PROGRAMUL NAȚIONAL DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARA Inregistrare gratuita a imobilelor in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

Comunicat de presa Florin Roman, deputat PNL Alba: Donatorii de sange pot cumula reduceri la plata impozitelor locale

12:35, 05.03.2024 - Comunicat de presa Florin Roman, deputat PNL Alba: Donatorii de sange pot cumula reduceri la plata impozitelor locale Donatorii de sange pot cumula reduceri la plata impozitelor locale Camera Deputaților, a adoptat in calitate de for decizional, proiectul de lege pe care l-am inițiat in calitate de…

O noua editie a programului de titluri de stat Fidelis. Donatorii de sange beneficiaza de dobanzi mai mari

09:20, 21.02.2024 - Incepe prima editie a programului de titluri de stat Fidelis din 2024, iar donatorii de sange beneficiaza de dobanzi mai mari. Ministerul Finantelor lanseaza, miercuri, 21 februarie,  prima editie a programului de titluri de stat Fidelis din 2024. Se pot cumpara titluri in lei si euro cu scadente cuprinse…

LEGATURI DUBIOASE Ucraina refuza sa scoata Raiffeisen de pe lista neagra

10:15, 18.02.2024 - Ucraina a refuzat sa elimine grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International (RBI) de pe o lista neagra a "sponsorilor internationali ai razboiului"... The post LEGATURI DUBIOASE Ucraina refuza sa scoata Raiffeisen de pe lista neagra first appeared on Informatia Zilei .

PROGRAME ANTI-PLAGIAT Lista celor 6 programe anti-plagiat aprobate de Ministerul Educației

11:15, 13.02.2024 - Lista programelor anti-plagiat cu care vor fi verificate lucrarile de licența și doctorat in anul universitar 2023-2024 a fost publicata in Monitorul Oficial. The post PROGRAME ANTI-PLAGIAT Lista celor 6 programe anti-plagiat aprobate de Ministerul Educației first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?