Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă mare în showbiz după ce a divorţat anul trecut. Precedenta căsnicie a fost de 20 de ani

Publicat:

se marita. a divortat, in mare secret, in vara anului trecut, dupa o casnicie de aproximativ 20 de ani. Iata ca, la doar un an de la separarea de fostul sot, cantareata de muzica populara se marita!

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Un nou divorț in showbiz! CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie

13:45, 04.04.2024 - CRBL și Elena divorțeaza dupa 16 ani de casnicie, iar anuntul a fost facut de aceștia in mediul online, in urma cu puțin timp. Deși nu au dezvaluit public motivele care au stat la baza acestei decizii, cei doi au subliniat ca au reflectat profund asupra situației inainte de a lua aceasta hotarare importanta.

Desparțire cu scandal in showbiz! Și-au spus adio dupa 53 de ani de casnicie

23:25, 24.03.2024 - Un nou divorț rasunator in Romania! S-au desparțit dupa 53 de ani de mariaj cu scandal. Soția lui ii cere despagubiri de 500.000 de lei! Despre cine este vorba? Au divorțat dupa 53 de ani de casnicie Cristian Gatu, unul dintre cei mai cunoscuti handbalisti din Romania si fost presedinte al Federatiei…

O noua desparțire in showbiz! Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat - Vedeta a confirmat separarea

17:05, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan și Alex Militaru au divorțat in mare secret. E cea mai noua desparțire din showbiz-ul romanesc. Carmen Grebenișan a confirmat separarea de partenerul ei de viața intr-un InstaStory. Cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate la scurt timp dupa ce s-au casatorit.Vedeta…

Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! O noua desparțire in showbiz. Vedeta a confirmat / FOTO

15:15, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a divorțat de soțul ei, Alex Militaru! Este o noua desparțire in showbiz-ul din Romania. Vedeta a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat fosta concurenta de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Logodna momentului in showbiz. Milionarul care se pregatește de nunta la 92 de ani

18:50, 08.03.2024 - Este considerat printre cei mai influenți miliardari ai lumii, dar excentricitațile sale sunt și mai renumite. Una dintre ele este și recentul anunț despre o posibila logodna, avand in vedere ca milionarul care se pregatește de nunta are 92 de ani.

Știrile Antena Stars. Nunta surpriza in showbiz. Celebrul actor s-a casatorit pentru a treia oara, in secret: ”Nu a știut nici mama” / VIDEO

17:16, 19.02.2024 - Un indragit actor din Romania a spus „Da” pentru a treia oara. El și iubita lui formeaza un cuplu de cateva luni și au decis sa se casatoreasca, fara ca familiile lor sa știe acest detaliu important. Au preferat sa fie cat mai discreți, avandu-i alaturi pa nașii lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?