Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nuntă ca-n povești! Mirele și-a condus mireasa cu TIR-ul la biserică VIDEO

Publicat:

Un alai de nunta mai puțin obișnuit a atras atenția, sambata, locuitorilor cartierului Dacia din Timișoara. Mireasa se afla in primul vehicul cu mirele la volan dar nu era vorba despre o mașina obișnuita ci de un cap tractor de TIR! Ca un adevarat gentleman, Ionuț, mirele, și-a luat mireasa, pe Laura, in brațe la coborarea din neobișnuita limuzina, in fața bisericii din . Le dorim și noi Laurei și lui Ionuț Casa de Piatra!

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, in lacrimi! Concurenta este dezamagita pentru ca nu și-a gasit un partener in emisiune: „Vreau sa vina un baiat care sa...” / VIDEO

00:00, 24.04.2024 - Laura nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Conurenta a dezvaluit ca este dezamagita din cauza faptului ca nu și-a gasit un partener in cadrul emisiunii. Ce a marturisit tanara in ediția de astazi, pe Antena Stars.

Accident grav in apropiere de Timișoara: Trei persoane ranite in urma unei coliziuni in lanț

20:05, 11.04.2024 - Un accident rutier grav s-a produs in zona municipiului Timișoara. Un șofer de 22 de ani a intrat cu mașina intr-un alt autoturism condus de un barbat de 66 de ani, care a fost proiectat alt autoturism, condus de o tanara de 18 ani, iar ulterior intr-un a

Mireasa, sezon 9. Ce spune Cristian despre intrarea in cursa de eliminare. Baiatul i-a aruncat sageți Laurei: „Nu ai facut nimic”

18:25, 06.04.2024 - Cristian și Dediș au intrat in cursa de elimare. Fiul Doamnei Daniela s-a aratat nemulțumit de faptul ca alegand sa incheie relația cu Laura a ajuns pe ultimul loc in clasamentul publicului.

Fotografii realizate pe Valea Almajului și in Banatul Montan, expuse la Centrul de Proiecte din Timișoara

10:50, 05.04.2024 - „Povești in rame. Din Valea Almajului prin Banatul Montan” se numește expoziția care poate fi vazuta la Galeria 5 a Centrului de Proiecte de pe strada Vasile Alecsandri numarul 1, in perioada 5-12 aprilie.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Accident in lanț in Timișoara, in care au fost implicate cinci mașini. O persoana a fost transportata la spital

10:05, 13.03.2024 - Accidentul s-a produs miercuri dimineața, la o intersecție din Timișoara, dupa ce doua mașini s-au izbit puternic, iar una dintre ele a fost proiectata in alte trei vehicule care erau in coloana, la semafor, informeaza Opinia Timișoarei.In urma impactului, o femeie in varsta de 45 de ani, conducatoarea…

Mireasa - Capriciile iubirii. Probleme intre Laura și doamna Daniela. Concurenta a izbucnit in lacrima, in urma discuției

22:31, 26.02.2024 - Laura și Cristian de la Mireasa sunt primii concurenți care s-au declarat un cuplu in competiție, iar de curand au aparut și primele probleme intre tanara și mama iubitului ei. Doamna Daniela a dat de ințeles ca e mai apropiata de Andrada, in timp ce fiul ei are o relație cu Laura.

Mireasa - Capriciile Iubirii. Povestea de viața a Laurei, noua concurenta. Tanara are 27 de ani și a suferit in urma desparțirii dintre parinții ei

21:55, 01.02.2024 - Laura a venit in casa Mireasa cu gandul de a-și gasi pe cineva și chiar sa se casatoreasca. La 27 de ani, tanara spune ca este pregatita pentru pasul cel mare și spera ca iși va cunoaște jumatatea in competiție.


Ce parere ai despre aceasta stire?