Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NHL - Dallas Stars s-a calificat în play-off-ul Cupei Stanley

Publicat:
NHL - Dallas Stars s-a calificat în play-off-ul Cupei Stanley

s-a calificat in play-off-ul , dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 3-1, formatia , in duelul primelor clasate in Conferinta de Vest a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres.

Gratie acestui succes, Dallas Stars a devenit a doua echipa care depaseste bariera de 100 de puncte in actuala editie a NHL, dupa , liderul Conferintei de Est.

Aceasta a fost a sasea victorie consecutiva pentru franciza texana, care are in palmares un singur titlu de campioana, cucerit in 1999, in cinci…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA)

11:50, 03.05.2024 - Indiana Pacers si New York Knicks s-au calificat, joi, in semifinalele Conferintei de Est a ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), conform Agerpres.Indiana Pacers a trecut de Milwaukee Bucks cu 120-98, castigand seria cu scorul general de 4-2.

Edmonton Oilers s-a calificat in turul secund al play-off-ului NHL

14:35, 02.05.2024 - Edmonton Oilers a invins-o miercuri pe Los Angeles Kings cu 4-3, pe propriul patinoar, si, gratie scorului general de 4-1, s-a calificat in turul secund al play-off-ului Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata (NHL).

NBA: Boston Celtics s-a calificat in semifinalele Conferintei de Est

13:20, 02.05.2024 - Boston Celtics, cea mai buna echipa din sezonul regulat al Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), s-a calificat in semifinalele Conferintei de Est dupa ce a surclasat-o miercuri pe Miami Heat, scor 118-84, in fata propriului public, scorul general fiind 4-1, informeaza AFP.

NHL - Tampa Bay Lightning s-a oprit in primul tur al play-off-ului

14:20, 30.04.2024 - Tampa Bay Lightning, castigatoarea Cupei Stanley in 2020 si 2021, a fost eliminata in primul tur al play-off-ului actualei editii a Ligii profesioniste nord-americane de hochei pe gheata, dupa ce a suferit al patrulea esec in fata formatiei Florida Panthers.

NHL - New York Rangers, prima echipa calificata in play-off-ul Cupei Stanley

15:40, 27.03.2024 - New York Rangers este prima echipa calificata in play-off-ul Cupei Stanley, dupa ce a invins pe propriul patinoar, cu scorul de 6-5, dupa prelungiri, formatia Philadelphia Flyers, marti seara, in Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres. Newyorkezii au marcat…

NHL - Mikko Rantanen a ajutat-o pe Colorado Avalanche sa obtina a saptea victorie consecutiva

14:25, 20.03.2024 - Finlandezul Mikko Rantanen a reusit un hat-trick in meciul castigat la limita in deplasare de echipa sa, Colorado Avalanche, in fata formatiei St Louis Blues, cu scorul de 4-3, marti seara, in Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), potrivit Agerpres. Colorado Avalanche a obtinut…

NHL - Boston Bruins, victorie la limita in fata campioanei Vegas Golden Knights

14:35, 01.03.2024 - Echipa Boston Bruins a invins la limita pe propriul patinoar formatia Vegas Golden Knights, detinatoarea Cupei Stanley, cu scorul de 5-4, intr-o partida din Liga profesionista nord-americana de hochei pe gheata (NHL), disputata joi seara, potrivit Agerpres. Morgan Geekie a reusit cu aceasta ocazie…

Liderul AfD, partidul de extrema-dreapta din Germania, acuza „teatrul” din jurul morții lui Navalnii și susține ca discursul vaduvei acestuia a fost „regizat”

18:30, 21.02.2024 - Liderul formațiunii de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), Tino Chrupalla, afirma ca moartea lui Aleksei Navalnii in detenție este exploatata in scopuri politice, vorbind despre un „teatru” creat in jurul decesului acestuia, relateaza publicația britanica The Guardian, citata de News.ro.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?